Σπύρος Μαρτίκας για Σοϊλέδη: «Έλεγε σε όλους το ποσό που λάμβανε την ημέρα και πόσα είχε μαζέψει»

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουλίου, 2022

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποτέλεσε αναμφισβήτητα έναν από τους πρωταγωνιστές του φετινού Survivor.

O ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς ήταν αυτοί οι έξι μήνες στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και για την κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς ήταν οι έξι μήνες στο «Survivor»;

Οι πιο δύσκολοι μήνες της ζωής μου, σε αντίξοες, πολύ δύσκολη συνθήκες. Είχα να, αντιμετωπίσω πρώτα τον εαυτό μου κι έπειτα άγνωστους και διάφορετικούς από μένα χαρακτήρες. Ήταν παιχνίδι ανατροπών και, παρόλο που είχα ως δεδομένο ότι θα αποχωρούσα σύντομα, έμεινα έξι ολόκληρους μήνες. Ξεπέρασα κάθε προσδοκία μου.

Γιατί ένας φαρμακοποιός με στημένη επιχείρηση δηλώνει συμμετοχή σε ένα reality επιβίωσης; Σκέφτηκες τα σχόλια του κύκλου σου ενδεχομένως;

Είχα μια αδελφή πίσω μου, με την οποία τα έχουμε δημιουργήσει όλα μαζί και η οποία μου έδωσε την ελευθερία να απουσιάσω και να ζήσω την εμπειρία. Γιατί θα μπορούσε να ενοχληθεί κάποιος για μια επιλογή μου;

Τι σου είπαν οι δικοί σου άνθρωποι όταν τους το ανακοίνωσες;

Έγινε πολύ γρήγορα και με εχεμύθεια - το ανακοίνωσα σε ελάχιστο κόσμο και την τελευταία στιγμή. Επίσης, είχε τελεσιδικήσει καθώς το ανακοίνωσα λίγο πριν μπω και λίγο πριν από την τελική έγκριση, η οποία έγινε τρεις ημέρες πριν ταξιδέψω. Τότε ενημέρωσα και στη δουλειά μου.

Ήσουν πρωταγωνιστής του φετινού κύκλου. Σε είδαμε μάλιστα σε αρκετές διαμάχες.

Διαπίστωσα το ρόλο μου όταν επέστρεψα, τότε κατάλαβα τι έβλεπε ο κόσμος. Η μόνη μου επαφή με τον κόσμο ήταν οι δώδεκα υποψηφιότητές μου για αποχώρηση και οι έντεκα παραμονές μου. Με έντεκα παραμονές, κατάλαβα ότι κάτι καλό θα έχω κάνει και ότι ήμουν κάπως αποδεκτός από το κοινό.

Όταν ήρθα στην Ελλάδα, μου έλεγαν ότι από τότε που έφυγα, σταμάτησαν να παρακολουθούν το «Survivor» και ότι ήμουν ένας χαρακτήρας που λάτρευαν να μισούν. Έπαιξα δίκαια, τίμια και έξυπνα. Ερχόμουν αντιμέτωπος με πολλά γεγονότα και καταστάσεις, αλλά εγώ δεν δημιούργησα ποτέ.

spirosmartikas 292841174 365448319057964 6169025234771695400 n

Είχες κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη. Τι προσωπικότητα είναι, όσο τον έζησες;

Ο Άρης προσπαθεί πάντα να σου χρεώνει γεγονότα. Έχει εκφραστεί πολλές φορές με τρόπο που δεν άρεσε. Όταν ερχόταν αντιμέτωπος με κάποιον, επιδίωκε να του προσάψει κάτι χωρίς να έχει κάπου να το στηρίξει, απλά και μόνο για να δημιουργήσει την κόντρα που ήθελε.

Έχεις αποκαλύψει ότι σας είχε πει πως αν κέρδιζε το έπαθλο, θα μετακόμιζε σε βίλα στη Γλυφάδα. Γιατί αποφάσισες να το δημοσιοποιήσεις;

Έλεγε σε όλα τα παιδιά το ποσό που λάμβανε την ημέρα και πόσα λεφτά είχε μαζέψει. Ισχυριζόταν ότι με τα λεφτά που θα κέρδιζε θα νοίκιαζε μια βίλα στη Γλυφάδα και θα έκανε μεγάλη ζωή και ένα γάμο-υπερπαραγωγή, μας περιέγραφε τι είχε σκεφτεί. Το είπα δημόσια γιατί δεν μπορείς να γίνεσαι προκλητικός απέναντι στους συμπαίκτες σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram