Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα!

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουλίου, 2022

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο στα προσωπικά της, όσο και στα επαγγελματικά της.

Την ώρα που οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φουντώνουν, η ίδια προχωρά σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μετακομίζει σε νέο σπίτι, μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, το οποίο βρίσκεται στη Βούλα, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ. Μάλιστα η Κωνσταντίνα την είδηση αυτή, την επιβεβαίωσε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα QnA και κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους, τη ρώτησε για τον λόγο που έχει αποτραβηχτεί από τα social media.

konstantinaspyropoulou 294439769 592246295631149 4530070663093475589 n

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε η ίδια, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τις κούτες της μετακόμισης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram