Σοφία Χατζηπαντελή: Η πρώτη δημόσια αντίδρασή της μετά τα αρνητικά σχόλια για τα φρύδια της

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουνίου, 2022

Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε την δική της απάντηση σε όλα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη το τελευταίο διάστημα.

Ο 5ος κύκλος του GNTM επιστρέφει σύντομα από την νέα σεζόν στις τηλεοπτικές μας οθόνες και ήδη έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας ορισμένες πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη είναι πως θα αφορά μόνο κορίτσια, η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην κριτική επιτροπή μετά από έναν χρόνο απουσίας και θα δούμε νέα ομάδα.

Οι κριτές θα είναι οι: Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου και Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν.

Από την στιγμή που έγινε η πως η Σοφία Χατζηπαντελή θα βρίσκεται στον νέο κύκλο, αρκετοί άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά τα φρύδια της, τα οποία είναι πυκνά.

Η ίδια από την πλευρά της δεν είχε απαντήσει σε αυτές τις κριτικές που έγιναν για την εμφάνισή της, όμως πριν λίγες ώρες έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση της πρώην παίκτριας του Power of Love, Άννας Ελευθερίου, η οποία είχε γράψει:«Ο καθένας μπορεί αν είναι όπως θέλει. Σοφία είσαι πανέμορφη είτε με φρύδια είτε χωρίς. Σε αγαπάω με το hashtag #BeKind, δηλαδή “Να είσαι ευγενικός”».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram