Σασμός: Το πρόσωπο που μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου φέρνει και τον… Σασμό!

Δημοσιεύθηκε 16 Μαΐου, 2022

Με καταιγιστικές εξελίξεις συνεχίζεται η σειρά και απόψε (16-05) ο Νικηφόρος παίρνει τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA για το ποιος τελικά είναι ο πατέρας του.

Μαζί του θα είναι ένα πρόσωπο, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς από όσο μπορούμε να καταλάβουμε θα είναι και εκείνο που θα φέρει και τον Σασμό. Στο πλευρό του είναι ο Αστέρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νικηφόρος δεν έχει τη δύναμη να ανοίξει το φάκελο και όπως φαίνεται ο Αστέρης θα είναι ο πρώτος που θα μάθει την αλήθεια.

«Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις και σε έναν κοινό δρόμο. Και πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς, ο λεγόμενος Σασμός. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή», είχε πει σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αμούτζας. Μένει να δούμε αν αυτό το πρόσωπο θα είναι ο Αστέρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram