Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη ανάρτηση του Κιούση μετά την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου

Δημοσιεύθηκε 14 Δεκεμβρίου, 2021

Σάλος έχει προκληθεί από χθες (13/12) με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για revenge porno, Συγκεκριμένα μία γυναίκα κατηγορεί τον γνωστό παρουσιαστή και μουσικό παραγωγό πώς το 2016 είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με την ίδια σε ερωτικές περιπτύξεις.

Οι συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν την απομάκρυνσή του από τους Ράδιο Αρβύλα και ο Χρήστος Κιούσης έδωσε την δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η απάντησή μας έπρεπε να έχει πρόσωπο και φωνή. Όπως πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Να σας θυμίσουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα ο Χρήστος Κιούσης αποκάλυψε on air στους Ράδιο Αρβύλα πως χρειάστηκε να απολογηθεί στη μεγαλύτερη κόρη του για τα όσα θα διάβαζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα είπε:«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω.

Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα, αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό.

Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι “δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο δηλαδή τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά» .

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram