Πρώτο βραβείο ανακύκλωσης για το Δήμο Χαλκιδέων

Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Βραβείο ανακύκλωσης πήρε ο Δήμος Χαλκιδέων στα Green Awards και μας έκανε όλους να θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας

Η ανακοίνωση του Δήμου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρωτιά για την ανακύκλωση απέσπασε ο Δήμος Χαλκιδέων στα Green Awards.

Το πρώτο βραβείο στα Green Awards, που διοργανώθηκαν από το Economist και το Power Game στη Θεσσαλονίκη, απέσπασε ο Δήμος Χαλκιδέων στην Ενότητα «Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή σε μεγάλο ηπειρωτικό Δήμο ή Δήμο πρωτεύουσας Νομού».

FB IMG 1631371501117

Το βραβείο παρέλαβε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας , η οποία δήλωσε τα εξής:
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Χαλκιδέων το βραβείο αυτό. Αποτελεί επιβράβευση όχι μιας επιτυχούς ολοκλήρωσης στόχων αλλά είναι μια δυνατή αφετηρία για να συνεχίσουμε την στοχευμένη προσπάθεια για την ενίσχυση της ανακύκλωσης.

FB IMG 1631371506407

Είναι χρυσή ευκαιρία λοιπόν, για όλους τους Δήμους της Ελλάδας, να εκμεταλλευτούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία και ιδιαίτερα το “Αντώνης Τρίτσης” για να μπορέσουμε ουσιαστικά τα απορρίμματα να τα κάνουμε εμπορεύματα και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Κύριε Υπουργέ είναι βέβαια και για την Πολιτεία μια χρυσή ευκαιρία να στηρίξει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να συμβάλλει ουσιαστικά στην κυκλική οικονομία και στη διάσωση του περιβάλλοντος. Όλοι μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα αυτό.».

Φωτογραφίες Άρθρου:Facebook Δήμου Χαλκιδέων

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram