Πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου στην Χαλκίδα

Δημοσιεύθηκε 12 Μαΐου, 2022

Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου στην πόλη μας είναι γεγονός.

Ο αγώνας θα γίνει σε Δημόσιο δρόμο στη Χαλκίδα, με την επωνυμία EVRIPOSNIGHTRUN 22 και θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαϊου και ώρα 20:00 (η πρώτη εκκίνηση τους 1 χλμ. Θα γίνει στις 19:45).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα του «EVRIPOSNIGHTRUN 22», θα πλαισιωθεί από πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τη συμβολή των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών, του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ξηρόβρυσης και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου.
Στο τέλος του αγώνα, ακολουθεί μεγάλη συναυλία με το Ευβοϊκό συγκρότημα BOCA NEGRO, στον προβλήτα του Αγ.Νικολάου.

Για τους σκοπούς της διοργάνωσης «EVRIPOSNIGHTRUN 22,», το σύνολο των συμμετεχόντων στη διοργάνωση καλούνται να προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών, προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους στον αγώνα.

Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του Μεγάρου Κότσικα [ οδός Βουδούρη _ Παραλία Χαλκίδας] την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 από τις 10:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 από τις 10:00 έως τις 18:00.Προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων στη διοργάνωση, το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει με τους παρακάτω κανόνες:
Στην είσοδο του Κέντρου Εγγραφών θα υπάρχει προσωπικό, που θα παρακολουθεί τη ροή των επισκεπτών και θα διακόπτει προσωρινά την είσοδο σε περίπτωση που εντός του Κέντρου Εγγραφών βρίσκεται ήδη ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών.

Οι συμμετέχοντες δρομείς και οι επισκέπτες θα είναι υποχρεωτικό να φορούν προστατευτική μάσκα, κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο Κέντρο Εγγραφών.Η παραλαβή του υλικού συμμετοχής θα είναι εφικτή μόνο με επίδειξη αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας : ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης κλπ.

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: Facebook ''Evripos Night Run 2022''

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram