Πρέπει να κάνεις body scrub τώρα που έχεις μαυρίσει;

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουλίου, 2023

Εσύ το ήξερες ότι για να είναι αποτελεσματικά τα tanning sessions σου στην παραλία, το μυστικό κρύβεται στο body scrub; Έχουμε πει πολλές φορές -και θα το ξανά πούμε- ότι τα body scrubs παίζουν σημαντικό ρόλο στο να έχουμε μία υγιή, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Όσο κι αν σου φαίνεται χρονοβόρο, το body scrub είναι μία ρουτίνα περιποίησης του σώματος, η οποία θέλει 1-2 φορές την εβδομάδα (3-4 λεπτά) την ώρα που κάνεις το χαλαρωτικό σου ντους.

Το body scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και την αφήνει απαλή και λαμπερή, έτοιμη να απορροφήσει το επόμενο step, την ενυδατική κρέμα. Ο συνδυασμός scrub και body lotion είναι το τέλειο combo το οποίο θα σου χαρίσει τέλειο μαύρισμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχεις καεί σε κάποια σημεία του σώματος, το body scrub θα σου προσφέρει μία ομοιομορφία, αλλά συγχρόνως μία ονειρεμένα απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.
Extra tip: Για έξτρα ενυδάτωση, όμως, και παράταση του σοκολατένιου χρώματος της επιδερμίδας, θα χρειαστεί να επενδύσεις και σεένα άκρως ενυδατικό αφρόλουτρο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram