Ποιοι είναι οι πιο αθώοι και ειλικρινείς του ζωδιακού κύκλου

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουλίου, 2023

Προσωπικότητες με συγκεκριμένη ψυχολογία, που δεν προτάσουν τον εγωϊσμό και την εγωκεντρικότητα αλλά τη θετική πλευρά, χωρίς να κρύβουν κάτι από τους άλλους και να προτιμούν να εκφράζονται με το θάρρος της γνώμης τους.

Πρόκειται για δύο ζώδια της φωτιάς, ένα του νερού και ένα της γης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός
Παρόλο που είναι πεισματάρηδες και παρορμητικοί, έχουν μια αθώα και παιδική πλευρά που αξίζει να την ανακαλύψεις. Θα κάνουν πάντα το δικό τους και η αλήθεια είναι ότι θα σε αφήσουν να δεις την αθωότητά τους, μόνο αν το θελήσουν.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και βάζουν το συναίσθημα πάνω από οτιδήποτε άλλο. Έχουν τις πιο αγνές προθέσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτούν να σου κάνουν κακό.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν θα πείραζαν ούτε μύγα. Είναι αυστηροί με τον εαυτό τους αλλά πολύ ευγενικές και αθώες ψυχές. Δεν θα σκεφτούν να σε βλάψουν εκτός αν έχεις προκαλέσει την τύχη σου.

Τοξότης
Φροντίζουν πάντα να βλέπουν τη φωτεινή πλευρά της ζωής και δεν σκέφτονται ποτέ μοχθηρά. Θέλουν πάντα να βοηθούν τους άλλους και η αθωότητα, όπως και το χαμόγελο τούς διακρίνει

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram