Πιλίδης: «Πήγα στο Survivor για τα λεφτά

Δημοσιεύθηκε 6 Φεβρουαρίου, 2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 4/2 ο Γιώργος Πιλίδης.

Ο 22χρονος πυγμάχος, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του εμπειρία στο Survivor, για τους λόγους που τον έκαναν να δηλώσει συμμετοχή ενώ μίλησε για τις κόντρες του στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα πει στην Μυριέλλα ευθέως πως αυτά που κάνει με ξεπερνάνε και αυτό δεν προκύπτει από τη σχέση της με τον Κατσαούνη. Γίνονταν κάποια πράγματα που με ξεπερνούσαν. Έλεγα κάτι και μετά το ανέλυε πολύ. Ήταν πολύ κουραστική. Φανταστείτε ότι ο Βισκαδουράκης σηκωνόταν και έφευγε. Μας έφερνε όλους στα όριά μας», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Δήλωσα συμμετοχή για λόγους οικονομικούς. Δυστυχώς ο κόσμος όσο ψηλά και να πάω στον αθλητισμό, δεν θα με γνώριζε τόσο πολύ όσο μέσα από αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι με τις διακρίσεις που έχω φέρει, δεν μου αρμόζει αυτό. Θα έπρεπε να κινούμαι πιο άνετα. Έχω πολλούς φίλους συναθλητές από άλλες χώρες και είναι σε πολύ πιο μικρές διακρίσεις από εμένα, αλλά βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από εμένα» είπε ο Γιώργος Πιλίδης. 

«Είμαι λίγο προβληματισμένος και θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ για τη συνέχεια μου στον αθλητισμό. Θέλω να το συζητήσω και να το σκέφτομαι με καθαρό μυαλό. Δεν αφήνεις κάτι που αγαπάς εύκολα αλλά για να έχω φτάσει στο σημείο να λέω αυτό που λέω, σημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχα φύγει εντελώς, ήμουν σε μία κατάσταση που δεν ήθελα να συνεχίσω. 

Αλλά ήρθαν οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου, η μητέρα μου και μου είπαν να το κάνεις για εμάς, προσπάθησε τουλάχιστον να φτάσεις στου Ολυμπιακούς Αγώνες. Το έκανα και μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους κατάφερα να φέρω μεγάλες διακρίσεις. Τώρα όμως, είμαι ξανά προβληματισμένος και δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχειά μου» κατέληξε ο γνωστός αθλητής

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram