Πετρογιάννη κατά της Σπυροπούλου: «Ποτέ δεν έχω βλάψει συνάδερφό μου…»!

Δημοσιεύθηκε 10 Νοεμβρίου, 2022

Ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τα tweets στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό!

Αφορμή του ξεκατινιάσματος στάθηκε ένα βίντεο που πόσταρε ένας χρήστης και έδειχνε τη Φωτεινή να σχολιάζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν στο Πρωινό με αφορμή τις δηλώσεις στην Ελένη Μενεγάκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε στο twitter: «Η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow» και έτσι κάπως ξεκίνησε ένα άνευ προηγουμένου ξεκατίνιασμα!

Μιλώντας σήμερα Πέμπτη (10/11) στο Πρωινό, ανέφερε τα παρακάτω: «Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές αυτά τα 20 χρόνια που κάνω την δουλειά. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή να βγω εγώ μπροστά. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Απλά ρωτήστε τους.»

Στο σημείο εκείνο η πανελίστρια συγκινήθηκε. Ο Γιώργος Λιάγκας της είπε να μην στεναχωριέται.

«Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη. Δεν ισχύει αυτό που είπε ότι ο άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή και ήταν πατέρας φίλης μου καθάριζε για εμένα ανθρώπους. Πάντα μου έλεγε ότι θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιείς το όνομά μου.»σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, υποστήριξε ότι «παράσημο για εμένα είναι τα μηνύματα των συναδέλφων μου που λαμβάνω από χθες».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram