Πελαγία Καζολέα: Η αποκάλυψη του Γιώργου Καβακάκη για την επέμβαση που έκανε πριν μπει στο Survivor

Δημοσιεύθηκε 16 Φεβρουαρίου, 2022

Ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα, Γιώργος Καβακάκης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love It το μεσημέρι της Τρίτης και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο Survivor και εξομολογήθηκε ότι η αγαπημένη του έκανε μία επέμβαση πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Πελαγία μπήκε στο παιχνίδι από πλάκα. Τη δήλωσε μία φίλη της που βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και νομίζαμε ότι ήταν πλάκα. Η πριν μπει έκανε μία επέμβαση, πολύ πρόσφατη, οπότε μιλούσαμε με τους γιατρούς για το αν μπορεί να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά δεν είναι για να μπεις στο παιχνίδι και να έχεις τραντάγματα και χτυπήματα γιατί δεν είχαν κλείσει και τα ράμματα. Πήραμε λοιπόν την έγκριση του γιατρού και μπήκε στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καβακάκης.

«Η Πελαγία δεν μπήκε στο παιχνίδι για να βγει νικήτρια, μπήκε για να ζήσει την εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι θα την πειράξει αν αποχωρήσει», πρόσθεσε το μοντέλο.

Τέλος αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την όμορφη σύντροφό του!

«Με την Πελαγία δουλεύαμε στον ίδιο όμιλο. H Πελαγία με είχε δει, εγώ βέβαια δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό και μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς και παρόλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, από τις αντιδράσεις της εγώ μπορώ να την καταλάβω», δήλωσε ο Γιώργος Καβακάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram