Παπαδοπούλου: Με μονόπετρο στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor

Δημοσιεύθηκε 15 Απριλίου, 2022

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Πανέμορφη, μαυρισμένη και με το μονόπετρο στο δάχτυλο η πρώην παίκτρια μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της αλλά και την πρόταση γάμου που δέχτηκε ενώ αποκάλυψε πότε παντρεύεται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πέρασα καλά και στις δύο ομάδας. Στην κόκκινη ομάδα ήταν πιο έντονα τα πράγματα, ενώ στην μπλε ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, τα παιδιά ήταν πιο απλά παιδιά και δεκτικά. Αν μου έκαναν τώρα πρόταση να πάω, έχοντας την εμπειρία, δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ ότι όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται μία φορά. Αν το επαναλάμβανα θα έχανε το μάθημά του. Πολλές φορές ένιωσα σαν αδέσποτο ζώα, πολλές φορές πείνασα πάρα πολύ, τον πρώτο καιρό έφαγα και από τα σκουπίδια», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον σύντροφό της και την πρόταση γάμου που της έκανε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε:

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα. Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δαχτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram