Πάνος Καραμούζης : «Κανένα παιδί χωρίς λαμπάδα, παιχνίδι και τσουρέκι αυτό το Πάσχα» 

Δημοσιεύθηκε 10 Απριλίου, 2022

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο πρόεδρος των Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοΰπαλλήλων Πάνος Καραμούζης και αφορά στα παιδιά! 

Με δική του προτροπή μπορείς κι εσύ να γίνεις νονός των παιδιών που το έχουν ανάγκη, αυτό το Πάσχα, και να χαρίσεις απλόχερα χαμόγελα παντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαμπάδα, παιχνίδια και τσουρέκια είναι μερικά από αυτά που μπορούμε ο καθένας από μας να πάρει για κάποιο παιδί που αδυνατεί να τα αποκτήσει. Τι μπορείς να κάνεις κι εσύ για να βοηθήσεις;

Αντί για μια λαμπάδα, πάρε δυο, αντί για ένα τσουρέκι ή αυγό κάνε το ίδιο. Αν πάρεις παιχνίδι για το παιδί σου γίνε νονός και πάρε ακόμη ένα! Πήγαινε τα στο σύλλογο Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοΰπαλλήλων και θα δωθεί σε κάθε παιδί που το χρειάζεται! 

Αυτή η κίνηση αλληλεγγύης δείχνει πως όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, παραμένουμε άνθρωποι και κάθε χρόνο είμαστε δίπλα στα παιδιά!

Εύχονται, μαζί κι εμείς, το Άγιο φως να φωτίσει τα χαμόγελα όλων των παιδιών και η λαμπάδα αυτή που θα χαρίσεις να είναι αυτή της αγάπης! 

Στοιχεία επικοινωνίας : 6981882788 

& sieface@yahoo.com 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram