Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις τη γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ χωρίς πινέλο

Δημοσιεύθηκε 4 Ιανουαρίου, 2024

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ξεκάθαρα ανάμεσα στις τάσεις που κάνουν δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια στο beauty κόσμο. Το λευκό tip aka η λευκή γραμμή στις άκρες των νυχιών «ντύνεται» σε διάφορες πλέον αποχρώσεις και prints, δίνοντας την ελευθερία να ξεφύγουμε από κάθε τι κλασικό δημιουργώντας πιο statement looks, διατηρώντας, όμως, την ασφάλεια της διαχρονικής τάσης.

Αν και ο Jeff Pink, ιδρυτής της Orly, συνδέεται στενά με τη δημιουργία του όρου «Γαλλικό Μανικιούρ»  στα τέλη της δεκαετίας του ’70, η ιστορία του γαλλικού μανικιούρ φαίνεται να ξεκινά χρόνια πριν. Btw, κάποιοι υποστηρίζουν ότι όντως δημιουργήθηκε στη Γαλλία – το Παρίσι, για την ακρίβεια – για τους fashionistas της δεκαετίας του 1930.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σημερινό beauty hack, όμως, δεν θα ασχοληθούμε με την προέλευση του γαλλικού μανικιούρ, αλλά δοκιμάσαμε ένα από τα πιο viral hacks του TikTok για τα νύχια και σου δείχνουμε πώς θα πετύχεις κυριολεκτικά πα-νεύ-κο-λα τη γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ, ακόμη κι αν δεν έχεις σταθερό χέρι ή τις γνώσεις μίας nail expert.

Θα χρειαστείς:

Ένα απλικατέρ σιλικόνης

Το/Τα αγαπημένο σου βερνίκια

Ασετόν (για διορθώσεις)

Ξύλινο pusher/ μπατονέτα (για διορθώσεις)

Τα steps για να καταφέρεις την τέλεια γραμμή στο μανικιούρ χωρίς πινέλο:

-Αρχικά διάλεξε το βερνίκι νυχιών που θα χρησιμοποιήσεις για τη γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ σου. Μπορείς να επιλέξεις από μία έως περισσότερες αποχρώσεις, αν θέλεις ένα πιο rainbow αποτέλεσμα στις άκρες των νυχιών σου.

-Στη συνέχεια, άπλωσε μία ποσότητα από το/ τα βερνίκια πάνω στο απλικατέρ σιλικόνης

-Έπειτα, κρατώντας όσο το δυνατόν πιο σταθερό το χέρι σου, βύθισε προσεκτικά μία- μία τις άκρες των νυχιών σου μέσα στο χρώμα.

-Τέλος, αφαίρεσε προσεκτικά.

Extra Tip: Διόρθωσε τυχόν ατέλειες με τη μπατονέτα/ ξύλινο pusher και ασετόν
Έτοιμο το γαλλικό #mani σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram