Οι top αποχρώσεις κραγιόν που θα φοράμε όλον τον χειμώνα

Δημοσιεύθηκε 21 Ιανουαρίου, 2022

Είναι το κραγιόν το αγαπημένο μας beauty item; Ναι, είναι! Αρκεί ένα πέρασμα για να πετύχουμε την αίσθηση ζωντάνιας και νεανικότητας. Μία έντονη απόχρωση μπορεί να αναδείξει τόσο το χρώμα της επιδερμίδας μας όσο και όσο όμως και το βλέμμα μας. Πόσο μάλλον τώρα που οι μάσκες προστασίας έχουν γίνει δεύτερη φύση μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι τους επόμενους μήνες θα φοράμε το αγαπημένο μας κραγιόν χωρίς κανέναν περιορισμό.

Αν κάτι μας δίδαξε η πανδημία και η τηλεργασία είναι ότι ακόμη και στο σπίτι θέλουμε να είμαστε περιποιημένες πρώτα από όλα μας εμάς. Ποια χρώματα επιλέγουμε όμως;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάλογα πάντα με τον τόνο του δέρματός σας, καλό είναι να επενδύσετε σε κραγιόν που αγκαλιάζουν τα χείλη σας, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μεγάλα και ζουμερά. Φυσικά, μια κόκκινη φλογερή απόχρωση είναι πάντα μια διαχρονική αλλά και safe επιλογή, που ποτέ δεν σας απογοητεύσει. Εκτός, όμως από αυτό υπάρχουν και άλλες μοναδικές αποχρώσεις που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε στην gallery που ακολουθεί.

Πριν εφαρμόσετε το κραγιόν σας, θυμηθείτε ότι αυτό που θα κάνει τα χείλη σας τον απόλυτο πρωταγωνιστή είναι η κατάλληλη προετοιμασία. Κάντε λοιπόν απολέπιση και έπειτα εφαρμόστε το ενυδατικό lip balm σας.

Δυο απλές κινήσεις αρκούν για να σας χαρίσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram