«Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»: Reunion για τους πρωταγωνιστές 19 χρόνια μετά

Δημοσιεύθηκε 1 Σεπτεμβρίου, 2023

Δεκαεννιά χρόνια πέρασαν από το τέλος της πρωτότυπης σειράς των Ρήγα – Αποστόλου, «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», η οποία προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 2002 ως το 2004, αποκτώντας φανατικό κοινό, γι’ αυτό και η σειρά των τόσων πολλών χαρακτήρων έκανε επιτυχία και στις επαναλήψεις της.

Πριν λίγο καιρό, με αφορμή τη συμπλήρωση από τα 20 χρόνια από την έναρξη του σίριαλ, κάποιοι από τους πολλούς πρωταγωνιστές της σειράς με τις κρατούμενες και τους φύλακες της πρωτότυπης αυτής μοντέρνας φυλακής , συναντήθηκαν ξανά για ένα reunion που όπως ήταν φυσικό έλειπαν πάρα πολλοί και πολλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Λιλίκα Καλίτση), Σάρα Γανωτή (Μαίρη Σκαρμούτσου), Βασιλική Δέλιου (Σμαρούλα Κολιάτσου), Άγγελος Παπαδημητρίου (Ντίμης Τσιμισκής-Χόφμαν), η Ελλάδα Οικονόμου (Μαρία Φιλίππου), Παντελής Καναράκης (Κανέλλος Κατσιφάρας), Φαίη Κοκκινοπούλου (Μελίτα Μιχαήλ) έδωσαν τον παρόν και πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε μορφή insta story το greek_tv_90s_00s, το οποίο εξειδικεύεται στην ποπ κουλτούρα εκείνης της εποχής.

Όπως είναι λογικό σε μία σειρά με τόσο μεγάλο καστ και τόσα χρόνια μετά υπήρξαν κάποιες δικαιολογημένες απουσίες. Αυτές προσώπων που ζουν αλλά δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο reunion αλλά και των απουσιών λόγω των θανάτων που επήλθαν μέσα στα 19 αυτά χρόνια, μεταξύ άλλων του Νίκου Σεργιανόπουλου, της Βέτας Μπετίνη και της Τζέσυς Παπουτσή.

dailymedia com gr 28082023 215656

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram