Οι γάτες μπορούν να θεραπεύσουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή

Δημοσιεύθηκε 8 Αυγούστου, 2023

Αν αγαπάτε τις γάτες, πιθανώς γνωρίζετε ότι είναι καταπληκτικά ζώα. Αλλά μπορούν να είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι περισσότερο συγχρονισμένα με τον πνευματικό κόσμο από ότι εμείς. Συνεπώς, νιώθουν πολύ περισσότερο τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των πνευμάτων που μας περιβάλλουν.

Εγώ λοιπόν ως ''γατομάνα'' θα σας πω πως οι γάτες είναι μαγικά πλάσματα και είναι πολύ περισσότερο «μεταφυσικές» από όσο μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προστατεύουν το σπίτι μας από αρνητικές ενέργειες όπως και το φρουρούν από τα κακά πνεύματα
Είναι επίσης γνωστό ότι έχουν την ικανότητα να αισθάνονται και να βλέπουν πράγματα που εμείς ως άνθρωποι συχνά δεν μπορούμε να δούμε.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί που έχουν σημειώσει τις δυνάμεις από τους αιλουροειδείς φίλους μας – τις γάτες. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι σέβονταν τη γάτα ως Θεά. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, οι γάτες θεωρούνταν ιδιαίτερα ζώα. Τείνουν να έχουν αυτή την ικανότητα να κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους με ελάχιστη προσπάθεια. Η παρουσία τους είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μειώσουμε το άγχος και το γουργούρισμα τους μπορεί ακόμη και σε μερικές περιπτώσεις να μας βοηθήσει να ξεφορτωθούμε έναν πονοκέφαλο.

Φαίνεται ότι ξέρουν πότε είμαστε στεναχωρημένοι ή πληγωμένοι.

Αν έχετε μια γάτα που είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο αυτόνομη ίσως παρατηρήσετε ότι προσπαθεί να μείνει στο πλευρό σας όταν είστε θυμωμένοι. Τότε είναι που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της.

Όσον αφορά τις ικανότητές τους, να τι έχει γραφτεί για τις γάτες:

Έχει παρατηρηθεί ότι οι γάτες συμπεριφέρονται περίεργα όταν αισθάνονται πως μια ασυνήθιστη παρουσία τις περιβάλλει. Δεν τους αρέσει το μέρος αν αισθάνονται κάποια ψυχική παρουσία εκεί. Στην αρχαία αιγυπτιακή μυθολογία, λεγόταν ότι οι γάτες έχουν τη δύναμη να κρατήσουν μακριά τα κακά πνεύματα, αλλά είναι πραγματικά αλήθεια;

252267163 274497451263750 7591325242633975109 n

Υπάρχει ένα άλλο ρητό που λέει ότι τα σκυλιά γαβγίζουν τη νύχτα για να διώξουν τα κακά πνεύματα. Το ίδιο έχει χρησιμοποιηθεί και για τις γάτες. Οι Βουδιστές πιστεύουν ότι οι γάτες είναι οι ψυχές των νεκρών που στρέφονται στα σώματα των γατών πριν ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Οι γάτες πιστεύεται επίσης ότι βλέπουν οποιαδήποτε αύρα ή κακή παρουσία γύρω από τους ανθρώπους.

Πολλοί πολιτισμοί πιστεύουν ότι οι γάτες μπορούν εύκολα να προβλέψουν το μέλλον καθώς ‘ξέρουν’ ή μπορούν εύκολα να αισθανθούν συναισθήματα.

Σίγουρα μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να μας προστατεύσουν εντελώς από τα κακά πνεύματα, αλλά σίγουρα μπορούν να σας προειδοποιήσουν αν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό. Υπάρχουν φορές που μπορεί να έχετε δει μια γάτα να συμπεριφέρεται περίεργα σαν να υπάρχει κάτι γύρω της ή σαν να παίζει με κάτι.

Μπορείτε να το δικαιολογήσετε λόγω της παιχνιδιάρικης φύσης τους, αλλά δεν μπορείτε να το πείτε με σιγουριά. Υπάρχουν μερικοί ιδιοκτήτες που έχουν πει ότι είδαν τα μάτια της γάτας τους να κινούνται σαν να κοιτάζουν κάποιον που περπατούσε ή έτρεχε, ή κατέβαινε τις σκάλες. Οι γάτες μπορεί να είναι παιχνιδιάρικες, αλλά το να είναι έτσι όλη την ώρα δεν μπορεί να είναι καλό.

Να είστε καλά λοιπόν. Να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, και να γιορτάζετε κάθε στιγμή. Μην χάνετε ούτε λεπτό. Δημιουργήστε περιπέτειες και αναμνήσεις τώρα με τον τετράποδο φίλο σας. Αυτές είναι μέρος της αγάπης που θα έχουν μαζί τους στην επόμενη ζωή τους.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram