Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά: «Πραγματικά, δεν μπορώ άλλο»

Δημοσιεύθηκε 17 Δεκεμβρίου, 2021

Η Κόνι Μεταξά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές αλλά και εκφέρει την δική της άποψη για διάφορα γεγονότα.

Έτσι, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στη θέση της γυναίκας και τον τρόπο με τον οποίο διαιωνίζονται τα στερεότυπα στην κοινωνία μας σχετικά με αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά

«Ανακεφαλαίωση. Αν η γυναίκα θέλει να μάθει να μαγειρεύει καλώς, αν δε θέλει καλώς. Αν δε θέλει να κάνει παιδί καλώς, αν θέλει να κάνει παιδί, καλώς. Αν θέλει να παντρευτεί, καλώς, αν δε θέλει να παντρευτεί καλώς.

Αν δε σφουγγαρίζει και δε σκουπίζει κάθε μέρα, καλώς, αν τα κάνει μπράβο της, καλώς. Ότι θέλουμε θα κάνουμε αγάπη μου εμείς οι γυναίκες. Ότι θέλουμε θα κάνουμε. Φτάνει να σεβόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας, να φύγουν από πάνω μας αυτά τα στερεότυπα.

Πραγματικά, δε μπορώ άλλο. Έχω τρελαθεί. Σε λίγο μπαίνει το 2022 πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που σκέφτονται έτσι».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram