Να πως θα βάλεις μουσική από το Spotify στα Instagram stories σου

Δημοσιεύθηκε 18 Ιανουαρίου, 2022

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που σου αρέσει πολύ και θέλεις να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σου; Αν η απάντηση είναι θετική, έχεις κάθε λόγο να διαβάσεις αυτό το κείμενο. To Spotify είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής παγκοσμίως. Εκατομμύρια χρήστες την χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση αφού βάζει ρυθμό στη ζωή μας και μας επιτρέπει να ακούμε ό,τι θέλουμε σε χρόνο dt.

Σήμερα θα σου δείξουμε πώς να μοιραστείς τα αγαπημένα σου hits στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram. Μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα της εφαρμογής σου επιτρέπει να μοιραστείς το τραγούδι της επιλογής σου στα Instagram-stories σου και όταν οι χρήστες το πατήσουν, μπορούν να το ακούσουν απευθείας στο Spotify.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα το κάνεις: Άνοιξε το Spotify
Αναζήτησε και άνοιξε το τραγούδι που θέλεις να μοιραστείς
Πάτησε το κουμπί «Κοινή χρήση» που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής
Επίλεξε Instagram
Πάτησε «Κοινή χρήση σε»
Επίλεξε με ποιον θέλετε να το μοιραστείς όπως θα έκανες με ένα κανονικό Instagram Story
Πάτησε «Κοινή χρήση».

Ναι, ήταν τόσο απλό! Έχε όμως υπόψιν ότι μπορείς να το κάνεις αυτό μόνο από το τηλέφωνό σου καθώς η κοινή χρήση τραγουδιών δεν είναι διαθέσιμη στο desktop παρά το γεγονός ότι το Instagram επιτρέπει πλέον στους χρήστες να δημοσιεύουν περιεχόμενο από την επιφάνεια εργασίας τους.

Τα καλά νέα είναι ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν λογαριασμό Spotify Premium για να μοιραστούν τα αγαπημένα τους hits στο Instagram. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείς την δωρεάν έκδοση του app, μπορείς να επωφεληθείς από αυτήν τη δυνατότητα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram