Να πως θα απογειώσεις τα Instagram stories σου

Δημοσιεύθηκε 22 Ιανουαρίου, 2022

Κάνοντας κλικ στην εικόνα του προφίλ μας ανοίγει η κάμερα και μαζί της μια σειρά φίλτρων. Οι καρδιές, το εφέ λάμψης και μερικά ακόμη έτοιμα φίλτρα διατίθενται προς δοκιμή, ωστόσο μπορείς να ανακαλύψεις πολλά περισσότερα. Κάνε κλικ στον μεγεθυντικό φακό και θα βρεις πολλά φίλτρα που αξίζει να κατεβάσεις. Στην αναζήτηση υπάρχουν αρκετές έτοιμες κατηγορίες φίλτρων όπως η κατηγορία «selfies» για να επιλέξεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Μπορείς να μεταμορφωθείς σε διάφορους αστείους χαρακτήρες, προσθέτοντας στη φωτογραφία σου από μαθηματικές εξισώσεις που περιστρέφονται γύρω από το κεφάλι σου έως χνουδωτά αυτιά κοάλα που κουνιούνται. Για να δεις τα πρώτα οκτώ φίλτρα προσώπου, απλώς άνοιξε την κάμερα και πάτησε το νέο εικονίδιο προσώπου κάτω δεξιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με την μπροστινή ή την πίσω κάμερα, ή χρησιμοποίησε ακόμα και το Boomerang. Αμέσως μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή, μπορείς να την προσθέσεις στην ιστορία σου.

Μπορείς επίσης να δεις το όνομα του δημιουργού αυτών των φίλτρων κάνοντας κλικ στις τρεις κουκκίδες που βρίσκονται κάτω δεξιά. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να βρεις περισσότερο περιεχόμενο από τον συγκεκριμένο δημιουργό.

5 φίλτρα που αξίζει να κατεβάσεις

1) Tiger

2) Cat eye & No filter

3) Moon moths

4) Shiny foxy

5) Just baby

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram