Ναταλία Γερμανού: Οι άλλοι με κοιτάνε σαν να είμαι alien

Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου, 2022

Συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού όπου και μίλησε για όλους και για όλα. Τηλεθέαση και αρνητικά σχόλια σε πρώτο πλάνο.

Την τηλεθέαση πλέον την κοιτάτε; Ή νιώθετε ότι δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν, οπότε δεν σας αφορά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σαν Ναταλία, σαν παρουσιάστρια όντως δεν έχω να αποδείξω τίποτα πια. Ο κόσμος με ξέρει εδώ και 28 χρόνια. Η εκπομπή όμως είναι ένας ζωντανός οργανισμός και πρέπει κάθε Σαββατοκύριακο να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Χαίρομαι πάρα πολύ που εισπράττουμε τόση αγάπη και τόση εμπιστοσύνη από τους τηλεθεατές. Με τιμά αφάνταστα να είμαστε η σταθερή επιλογή τους.

Υπάρχουν άτομα με τα οποία δεν θα συνεργαζόσασταν ξανά στη μικρή οθόνη;about:blank

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και καμία! Θα συνεργαζόμουν με όλους, αρκεί να υπήρχε εμπιστοσύνη και χημεία, θετική ενέργεια…

Τι σας εκνευρίζει;

Δύο στοιχεία μπορούν να με εξαγριώσουν σε μια συνεργασία. Η ίντριγκα και το κουτσομπολιό των αυλικών!

Και τι σας δυσκολεύει;

Όταν βλέπω ότι κάποιες φορές είμαι μόνο εγώ τελειομανής και θέλω να βγαίνουν όλα άψογα στον τηλεοπτικό αέρα. Οι άλλοι με κοιτάνε σαν να είμαι alien… Μπορεί, εν τω μεταξύ, κάτι να κάνει λάθος η παραγωγή, ο σκηνοθέτης, ο γραφίστας αλλά ο κόσμος εμένα θα βρίσει για το λάθος.

Σας στεναχωρούν δηλαδή σχόλια που μπορεί να γίνονται και να σας αφορούν;

Εκτίθεσαι και θα σχολιαστείς, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Τα αυστηρά τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη. Τις χοντράδες τις προσπερνώ, σαν να μην γράφτηκαν ποτέ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram