Νίκος Βουρλιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη 

Δημοσιεύθηκε 15 Απριλίου, 2022

Ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» και αποκάλυψε στην Αννίτα Πάνια άγνωστες στιγμές από τη ζωή του, αλλά και από την πορεία του στη μουσική.

Ο δημοφιλής ράπερ, παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την κόρη του Δέσποινα και παραδέχτηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή, πως έχει χωρίσει οριστικά από την πρώην σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουν μια μαγική δύναμη τα παιδιά – όλα τα παιδιά του κόσμου – γιατί έχουν βρει τον κωδικό να συνδέονται με την ψυχή και το συναίσθημα, χωρίς να κάνουν τίποτα» ανέφερε αρχικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για την κορούλα του.

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό» εξομολογήθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram