Μόλις βρήκαμε το κόλπο για να κάνουμε τέλεια τη γραμμή με το eyeliner

Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου, 2022

Το eyeliner σίγουρα δεν είναι από τις «εύκολες» πίστες στο μακιγιάζ μίας γυναίκας. Θέλει υπομονή, δεξιοτεχνία, το «σωστό» σύμμαχο, και σίγουρα εξάσκηση μπροστά στον καθρέφτη.

Και δεν ξέρω για σένα, εγώ που δεν «κατατάσσω» τον εαυτό μου σε καμία περίπτωση στις experts του είδους (βλέπε τη δική μας Μάριον), αλλά ομολογουμένως ούτε στις εντελώς πρωτάρες, πάντα έχω τον ίδιο ενθουσιασμό όταν ανακαλύπτω ένα κόλπο στο μακιγιάζ που θα κάνει τη ζωή μου με το eyeliner πιο εύκολη- αλλά το βασικότερο για εμένα, λιγότερο χρονοβόρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπως έτσι ξεκίνησα να ακολουθώ κάμποσους makeup artists στο Instagram, που εκτός από φανταστικά μακιγιάζ και άπειρο #makeupinspo, που σου φτιάχνουν τη διάθεση και μόνο που τα βλέπεις, μοιράζονται «σωτήρια» tricks που εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους, για να κάνουν τα πράγματα πιο απλά και κατανοητά στην πράξη. Ένα από αυτά, είναι και το παρακάτω κόλπο με το eyeliner από τη makeup artist, Bellany, που αν είσαι πρωτάρα και αγωνίζεσαι κάθε φορά να πετύχεις την πολυπόθητη γραμμή, ίσως σε βοηθήσει.

Όπως θα δεις στο παρακάτω video, η makeup artist ξεκίνησε να δημιουργεί το winged eyeliner ανάποδα– δηλαδή, από την εξωτερική γωνία των ματιών, προς τα μέσα. Στην αρχή, σχεδίασε με το eyeliner ένα μικρό ανάποδο τριγωνάκι στο σημείο που τελειώνει το βλέφαρο (στην εξωτερική γωνία) και αφού το γέμισε με το χρώμα, στη συνέχεια, τράβηξε μία ευθεία γραμμή προς την εσωτερική κόγχη του ματιού, πετυχαίνοντας το winged eyeliner. Πάτα play στο παρακάτω video για να δεις όλα αυτά που σου περιγράφω, στην πράξη!

https://www.instagram.com/p/CaITnsFAIh-/

Τώρα, αν είσαι φανατική του TikTok, η Τζώρτζια πριν λίγες μέρες σου μίλησε από αυτή εδώ τη στήλη για το φίλτρο Random eyeliner. Ένα φίλτρο, δηλαδή, που όπως λέει και το όνομά του μόλις πατήσεις start προτείνει διάφορα winged eyeliners. Τσέκαρε παρακάτω!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram