Μπόμπα-Τανιμανίδης: Η επική εικόνα με τις δίδυμες να απολαμβάνουν το χιόνι!

Δημοσιεύθηκε 24 Ιανουαρίου, 2022

Μπορεί μέχρι και αυτή την ώρα να έχουμε δει δεκάδες φωτογραφίες επωνύμων από χιονισμένα τοπία ή snow selfies, ωστόσο σαν αυτή που ανέβασε ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχεις ξαναδεί!

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (24-01) η επέλαση της χιονιά έχει κάνει το «θαύμα» της ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι πιο τολμηροί, που ντύθηκαν ζεστά και βρήκαν στους χιονισμένους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έμειναν στο σπίτι και φυσικά η πρώτη τους κίνηση ήταν να πάρουν τις δίδυμες κόρες τους και να βάλουν κοντά το παράθυρο ώστε να δουν το χιόνι για πρώτη φορά!

Η αντίδρασή τους; Απλά απολαυστική με τον παρουσιαστή να καταγράφει τις πιο ωραίες τους στιγμές!

Η Αριάνα και η Φιλίππα ξετρελαμένες από το θέαμα, δεν σταμάτησαν στιγμή να «μιλούν» μεταξύ τους, να γελάνε και να παίζουν! “Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι…και χαίρονται υπερβολικά! ❄️ #tanimanidakia”, σημείωσε ο ίδιος στη λεζάντα και έγινε χαμός από σχόλια.

«Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν. Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη…

Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί», απάντησε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται σχετικά με την υπερπροβολή στα social media.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram