Μπισκότα Παπαδοπούλου: «Ράγισε» καρδιές η διαφήμιση για τα 100 χρόνια 

Δημοσιεύθηκε 4 Φεβρουαρίου, 2022

Άκρως συγκινητική είναι η νέα διαφήμιση από τα Μπισκότα Παπαδοπούλου για τα 100 χρόνια ιστορίας τους. Οι χρήστες του Twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη.

«Πριν από 100 χρόνια η οικογένειά μας έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή μας. Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική οικογένεια. Για όλα αυτά τα 100 χρόνια που ζήσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε», γράφει η εταιρεία στο κείμενο που συνοδεύει το συγκινητικό βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα σε ένα άλλο κείμενο αναφέρεται τι χρειάστηκε για να πραγματοποιηθεί το σποτ: «Χρειάστηκαν 3 μήνες προετοιμασίας. 4 ημέρες γυρισμάτων, σε διαφορετικές τοποθεσίες, σε όλη την Αττική. Χρειάστηκαν 42 ηθοποιοί σε βασικούς ρόλους. Και ακόμα 100 ηθοποιοί, σε δευτερεύοντες.
200 επιλεγμένα κοστούμια, 5 βεστιάρια και 4 ημέρες δοκιμής ρούχων. Περίπου 2.5 τόνοι υλικά και κάτι λιγότερο από 1.000τμ τελάρα. 4 μεγάλα φορτηγά με έπιπλα.
Και μία μεγάλη ομάδα συντελεστών που δούλεψε με όλη της την ψυχή.

Αλλά κυρίως, χρειάστηκε η δική σας αγάπη.
Αυτή που μας δίνετε 100 χρόνια τώρα»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram