Μπαίνει στο Survivor 5 ο Κρις Σταμούλης;

Δημοσιεύθηκε 5 Φεβρουαρίου, 2022

Το Survivor 5 μπορεί να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και να έχει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού σε μια ευρεία βάση από... φανατικούς, αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν αρκείται σε αυτό και επιθυμεί η παραγωγή του να βρίσκεται στην κορυφή.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, άλλωστε, μπορεί να έχει και φέτος ακολούθους και να αντέχει απέναντι σε έναν ισχυρό ανταγωνισμό, αλλά αυτό που επιθυμούν στο Φάληρο είναι η πρωτιά και, προς την κατεύθυνση αυτή, κάνουν διάφορες κινήσεις, ώστε να το πετύχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι μονάχα, δηλαδή, η αλλαγή των ημερών προβολής, προσθέτοντας και το Σάββατο. Είναι, φυσικά, και οι χαρακτήρες που βρίσκονται στο παιχνίδι και στο Survivor 4 ήταν... ένας κι ένας, με την παραγωγή να έχει σκεφτεί σε αρκετές περιπτώσεις την επιστροφή παικτών από τον προηγούμενο κύκλο.

Σε ένα σενάριο, μάλιστα, είχε ακουστεί ακόμη και το όνομα του Τριαντάφυλλου, το οποίο φυσικά θα «έσπαγε» τα κοντέρ, αν τελικά έπαιρνε το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι αρκετά δύσκολο, ενώ ο Ατζούν προτιμά να μαζέψει παίκτες από προηγούμενους κύκλους για μια All Star έκδοση, όπως είναι ο Κόρο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram