Μιχαλοπούλου: Η Μαρία η αγρότισσα έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι άλλος άνθρωπος!

Δημοσιεύθηκε 6 Δεκεμβρίου, 2021

Μπορεί όσο ήταν στο GNTM να μην έκανε τόσο μεγάλη αλλαγή ωστόσο αυτή τη φορά το τόλμησε. Η Μαρία Μιχαλοπούλου ή όπως η ίδια μας έχει συστηθεί η Μαρία η αγρότισσα έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι άλλος άνθρωπος.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία. Έσπευσε μάλιστα μόνη της να απαντήσει για τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την αλλαγή γράφοντας: «Τους λόγους που έκοψα τα μαλλιά μου θα τους πω άλλη ώρα, μα μέχρι τότε να ξέρετε ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα η Μαρία καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό, είχε μιλήσει για το bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά της αλλά και για τα σημάδια στα χέρια της.

«Ντύνομαι με πιο φαρδιά ρούχα γιατί μου σπάνε τα νεύρα όταν σχολιάζουν τα κιλά μου. Μου λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη, ακούω ατάκες «φάει κάτι», «πώς είσαι έτσι;» και τέτοια. Εμένα είναι το ακριβώς αντίθετο αλλά είναι το ίδιο bullying, το ίδιο έντονο. Παρεξηγούμαι, με ενοχλεί. Έχει τύχει γυναίκα στο σούπερ μάρκετ να μου λέει: «Φάει κάτι κοπέλα μου, πώς είσαι έτσι…», έχει πει η ίδια.

«Αυτό που έχω στο χέρι δεν είναι τραυματισμός, είναι αιμαγγείωμα. Μπερδεμένες φλέβες, έτσι γεννήθηκα. Πολλοί μου λένε ότι είναι τατουάζ. Αντιμετωπίζεται αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να το κάνω. Το χέρι μου πρήζεται, συσσωρεύεται το αίμα και δεν λειτουργεί σωστά το κυκλοφορικό. Δεν είναι μεγάλο ζόρι αλλά δεν είναι και λειτουργικό. Τα παιδιά στη Φάρμα με βοήθησαν να μην το κουράζω»

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram