Μιμή Ντενίση: Αυτό το φαγητό τρώει μόνο μία φορά το χρόνο

Δημοσιεύθηκε 28 Δεκεμβρίου, 2021

Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε ποιο είναι το μυστικό της, αν υπήρξε περίοδος που έκανε αυστηρή δίαιτα και αν έχει σκεφτεί το πώς θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα της.

Ποιο είναι το μυστικό σας και έχετε καταφέρει να κάνετε τον χρόνο σύμμαχο σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι δύο. Η τεράστια πειθαρχία που έχω, ίσως το πήρα από τον στρατηγό μπαμπά μου και δεν τρώω πράγματα που θα ήθελα να φάω. Δεν πίνω ποτά, δεν βάζω ούτε μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου. Δεν πίνω αναψυκτικά, δεν τρώω γλυκά, δεν έχω κάνει ποτέ ναρκωτικά. Ψιλοκάπνιζα, το έκοψα και αυτό τελείως. Προσπαθώ ακόμα και όταν έχω τεράστιο φόρτο εργασίας να έχω μια ήρεμη ψυχοσύνθεση. Παίζει μεγάλο ρόλο βέβαια που εκ φύσεως δεν θα αγχωθώ. Ξέρω ότι η ζωή είναι μια φορά και η μέρα που ζούμε είναι μια μέρα κερδισμένη. Επίσης όταν έχεις περιέργεια για πράγματα και δημιουργικότητα και ονειρεύεσαι μένει νέο το μυαλό σου και άρα η καρδιά. Εκεί λοιπόν έρχεται και η πειθαρχία και κρατάς νέο και το σώμα σου

Υπήρξε περίοδος που κάνατε αυστηρή δίαιτα;

Αυστηρή δίαιτα δεν έχω κάνει ποτέ, κάνω όμως όλα τα χρόνια. Ζω με διατροφή. Πριν κάνω την ταινία για παράδειγμα, την κάνω πιο αυστηρά. Γενικώς πατάτες που τρελαίνομαι γι' αυτές, θα φάω μια φορά τον χρόνο.

Θα σκεφτόσασταν ποτέ να μείνετε μόνιμα στον Θεολόγο;

Ναι, αν μια σεζόν δεν έπαιζα στο θέατρο και μόνο έγραφα ή προετοίμαζα κάτι, θα έμενα. Λατρεύω την εξοχή και μου λείπει πάρα πολύ. Οσο και να φαίνεται περίεργο για έναν άνθρωπο που μένει στο κέντρο, είμαι άνθρωπος της εξοχής. Μπορώ να πάω και να... ριζώσω, να ασχολούμαι με τον κήπο, με το π λίπασμα βάλαμε. Με ευχαριστεί πολύ αυτή η ζωή και εκεί έχω γράψει όλα μου τα έργα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram