Μια πολύ δυναμική εβδομάδα για αυτά τα ζώδια

Δημοσιεύθηκε 2 Φεβρουαρίου, 2022

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου η ενέργεια αλλάζει. Ο Φεβρουάριος μάς βρίσκει γεμάτους σχέδια, σκέψεις για αλλαγές και ανάγκη για επικοινωνία. Μάλιστα, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι ιδιαίτερα τυχερή και δυναμική για τα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Μαθαίνετε να αποδέχεστε μια καλύτερη και ίσως διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα αλλάζει και αυτό δεν είναι κακό, αφού είστε άνθρωποι που δέχονται το καινούριο. Προς το παρόν, αγκαλιάστε τη δυνατότητα να δείτε την αλήθεια από μια άλλη ματιά ή μια διαφορετική αλήθεια από αυτή που περιμένατε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζυγός

Η έμπνευση σάς κατακλύζει και η προσοχή στρέφεται πάνω σας. Αφήστε την προσωπικότητά σας να φανεί και αγκαλιάστε την αυτοπεποίθηση που νιώθετε. Μη φοβάστε να «σπάσετε» τους κανόνες. Η περίοδος που ξεκινά θα σας βοηθήσει να μάθετε ποιον κανόνα πρέπει να ακολουθείτε χωρίς καμία παρέκκλιση και σε ποιον θα μπορείτε να μην υπακούετε τυφλά.

Υδροχόος

Αυτές τις ημέρες αντιλαμβάνεστε πως είστε ικανές για πολλά περισσότερα. Μπορεί οι νέες ευθύνες να σας τρομάζουν, αλλά αυτό είναι προϋπόθεση της ενηλικίωσης και της ανέλιξης. Τον προηγούμενο καιρό εστιάσετε στο ποιες θέλετε να είστε και ποιες θέλετε να γίνετε. Τώρα είναι η ώρα για να κάνετε το βήμα προς τον εαυτό που επιθυμείτε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram