Μαρία Σολωμού: Είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte;

Δημοσιεύθηκε 29 Δεκεμβρίου, 2021

Η Μαρία Σολωμού και ο ράπερ Mente Fuerte είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού OK! H ηθοποιός και ο ράπερ απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου σε εμπόρικο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο δημοσίευμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες τους, η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι. Τις φωτογραφίες πρόβαλλε και η εκπομπή Mega Καλημέρα, παρουσιάζοντας στον «αέρα» το σχετικό ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Σολωμού και ο ράπερ απαθανατίστηκαν να κυκλοφορούν αγκαλιά στο εμπορικό κέντρο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός εμφανίζεται με κάποιον σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη. Η σχέση της με τον τραγουδιστή και coach του The Voice, ολοκληρώθηκε πριν από περίπου 3 χρόνια.

«Έναν νέο έρωτα; A, δεν έχουμε γνωριστεί εμείς ε; Ποτέ δεν έχει τύχει να έχουμε βρεθεί! Ωραία! Γι’ αυτό με ρωτάς τέτοια! Όχι, δεν θα πάρω ευχαριστώ», έλεγε η Μαρία Σολωμού στις αρχές του 2020 σε δημοσιογράφο της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

Το 2021 όμως, όπως όλα δείχνουν, είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Κάπως έτσι το καλοκαίρι της χρονιάς που οδεύει προς το τέλος της, έφερε στη ζωή της τον ράπερ Mente Fuerte. Η Μαρία Σολωμού προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώσει τη νέα σχέση της, όπως ανέφερε η εκπομπή Mega Καλημέρα. Ωστόσο, η ηθοποιός πάντα προσπαθεί να μην εκθέτει στη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή.

«Όταν ψάχνεις κάτι συνήθως δε σου έρχεται. Δεν μπορείς να το εκβιάσεις αυτό. Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου», είχε εξομολογηθεί σε σχέση με τον έρωτα, η Μαρία Σολωμού, στην εκπομπή The 2Night Show.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram