Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής –Τι αποφάσισαν για τη σχέση τους;

Δημοσιεύθηκε 18 Δεκεμβρίου, 2021

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν σχέση τους τελευταίους μήνες και ο έρωτας τους πλέον δεν κρύβεται.

Μάλιστα, το ζευγάρι, που συμπρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Hair» φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό». Όπως είπε ο Γρηγόρης Μπάκας, η Μαίρη Συνατσάκη μετακόμισε μόλις πριν τρεις μήνες στο δικό της σπίτι, ωστόσο τώρα αποφάσισε να αλλάξει ξανά σπίτι και να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο μαζί με τον σύντροφό της. Η μετακόμιση αυτή έγινε πριν από μόλις μία εβδομάδα.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε το ζευγάρι και η Μαίρη Συνατσάκη αρκέστηκε στις εξής δηλώσεις: «Στο σπίτι που ήμουν, είμαι. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω… Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής πάντως. Χωράμε και σε μικρά σπίτια».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram