Μάριος Καπότσης: Μιλά για τη γνωριμία του με την Κόνι Μεταξά

Δημοσιεύθηκε 21 Νοεμβρίου, 2021

Ο Μάριος Καπότσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία του με την Κόνι Μεταξά.

Ο γνωστός πολίστας μπορεί να προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, ωστόσο περιέγραψε στον Θέμη Γεωργαντά πώς γνώρισε τη σύντροφό του, αναφέροντας, μάλιστα, ότι στην αρχή εκείνη δεν ήθελε ούτε να τον «φτύσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Γνωριστήκαμε στα Mad Awards του 2019, στην πρόβα τζενεράλε. Εγώ είχα πάει γιατί κάναμε ένα act με ένα social dating application που έχω και την είδα από μακριά. Ήμουν με μία φίλη, η οποία την ήξερα και της ζήτησα να μου τη γνωρίσει. Έτσι γνώρισα την Κόνι Μεταξά! Στην αρχή ούτε να με “φτύσει” αλλά το κυνηγήσαμε. Δεν ήταν αντίδραση απλά δεν της άρεσα…», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Καπότσης.

Έπειτα πρόσθεσε: «Εγώ την κυνήγησα για καιρό και κάποια στιγμή της κέντρισα το ενδιαφέρον. Αυτό που έχει πει εκείνη είναι ότι δεν περίμενε κάποιος εμφανίσιμος να έχει και μυαλό. Μάλλον τη γοήτευσε το “μπλα μπλα” μου. Η Κόνι Μεταξά έχει πολύ καλά στοιχεία ως παιδί και το ταλέντο και η εργατικότητά της είναι μοναδικά. Δύσκολα τα βρίσκεις σε αυτή την ηλικία».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram