Λευτέρης Πανταζής: Έχασε 8 κιλά για τον γάμο της κόρης του

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουνίου, 2022

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8-06) ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε τα κιλά που έχει χάσει ενόψει του γάμου της κόρης της, μίλησε για τον γαμπρό του, Μάριο Καπότση ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γίνει γρήγορα παππούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω χάσει 8 κιλά και είναι να χάσω άλλα 4. Αν δεν χάσεις κιλά χοντρούλη δεν θα φέρνεις τον γαμπρό σε μένα. Κάνω διατροφή 28 μέρες τώρα. Παναγιά μου τι τραβάω… Κάνε παιδιά να δεις καλό», είπε και πρόσθεσε, μιλώντας για τον γαμπρό του:

«Είναι καλό κορίτσι και αυτός είναι καλός άνθρωπος είναι τύχη να είναι μαζί δύο τόσο καλά παιδιά. Και ο κάθε γονιός ξέρει πως είναι να πέφτει το παιδί του σε καλά χέρια, αυτό είναι. Να υπάρχει σεβασμός, αγάπη και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον… Τον έζησα στην καραντίνα παραπάνω, εκεί αγαπηθήκαμε όλοι μαζί, εκεί τσακωθήκαμε με την κόρη, μετά χορέψαμε. Η Κόνι με κάνει ότι θέλει. Κάποια στιγμή θα ερχόταν όλο αυτό γιατί είναι και το όνειρο κάθε γονιού, να δει το παιδί του στην εκκλησία».

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, απάντησε μια ατάκα επική.

«Δεν θα με φωνάζει παππού, αλλά Λεπά», είπε με αρκετή δόση χιούμορ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram