Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Στην Κρήτη για τις προετοιμασίες του γάμου τους

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουλίου, 2022

Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στην προσωπική τους ζωή είναι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, οι οποίοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί όπως γράφει στις 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει beach party. Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα έξι. Τρεις φίλες της Κόνι Μεταξά και τρεις φίλοι του Μάριου Καπότση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, όπου μαζί με τις τελικές προετοιμασίες για τον γάμο του απολαμβάνει και τις καλοκαιρινές του διακοπές. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, δείχνοντας μας πως περνάνε μια περίπου εβδομάδα πριν τον γάμο τους.

Η Κόνι Μεταξά μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! Και τη Φανή Πλατσατούρα αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της, αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί με τον αγαπημένο της.

Mε τον Μάριο Καπότση είστε ζευγάρι περίπου τρία χρόνια. Πώς και επέλεξες να παντρευτείς τώρα;

Γιατί το θέλουμε. Γιατί είμαστε ερωτευμένοι.

Θα μπορούσατε, ωστόσο, να χαρείτε τη σχέση σας και χωρίς γάμο. Έτσι δεν είναι;

Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου πως ήδη φοράμε τις βέρες μας. Ο γάμος μας θα είναι ένας ωραίος λόγος να μαζευτούμε όλοι μαζί. Θα έρθουν φίλοι μου από την Αμερική, την Αγγλία, την Ιορδανία, τη Σκωτία και την Αυστραλία. Έχουμε και οι δύο πολλούς φίλους.

e 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Είσαι η πρώτη από τις φίλες σου που παντρεύεται;

Όχι, έχω φίλες με δυο παιδιά η καθεμία. Δύο φίλες μου έχουν μείνει ελεύθερες, όλες οι άλλες είναι παντρεμένες ή παντρεμένες με παιδιά.

Και πού θα γίνει ο γάμος;

Θα γίνει τον Ιούλιο στην Κρήτη. Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός από πίσω απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου.

Αν είναι έξι οι κουμπάροι πόσα θα είναι τα παρανυφάκια;

Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος.

ww 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Θα είσαι μια ροκ νύφη;

Καθόλου ροκ! Θα είμαι πολύ κλασσική νύφη. Δεν θα σου πω βέβαια τι θα βάλω για να μη το διαβάσει ο γαμπρός, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου ροκ. Μη κοιτάς όταν βγαίνω στο stage ή αν πάω σε κάποιο event.

Θα είναι δηλαδή ο κλασσικός παραδοσιακός γάμος;

Κλασσικός παραδοσιακός δεν θα είναι με τίποτα – και μόνο που το λες ανατριχιάζω. Σιχάθηκα τον εαυτό μου και θέλω να τα ακυρώσω όλα. Από την άλλη επειδή ο ένας κουμπάρος είναι από την Κρήτη, είμαι σίγουρη ότι θα ρίξει μπαλωθιές και θα φέρει ένα τσουβάλι ρύζι να μου το πετάξει όλο στο κεφάλι. Του έχω πει βέβαια ότι δεν θέλω τα παραδοσιακά γιατί δεν ταιριάζουν στο υπόλοιπο στυλ.

Πιστεύεις πως θα συγκινηθείς πριν ή κατά τη διάρκεια του μυστηρίου;

Θα κλαίω από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα να μου πεις να σκεφτώ κάτι συγκινητικό θα με πιάσουν τα κλάματα. όσο μάλλον την ώρα που παντρεύομαι…. Και όχι τίποτα άλλο, είμαι πολύ άσχημη όταν κλαίω!

met 1

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram