Κόνι Μεταξά: Απαντά γιατί δεν μιλάει για τον Τάσο Ξιαρχό

Δημοσιεύθηκε 17 Νοεμβρίου, 2021

Από 40 κύματα έχει περάσει η σχέση της Κόνι Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό. Κάποτε οι δυο τους ήταν φίλοι και συνεργάτες αλλά πλέον αποφεύγουν να μιλούν ο ένας για τον άλλον.

Τις προηγούμενες ημέρες ο χορογράφος βρέθηκε στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους, επειδή χλεύασε μία άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταλαντούχα performer και Influencer πήρε απόσταση από το θέμα και μέχρι και σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για όλα όσα συνέβησαν.

Επίσης, δεν έχει απαντήσει στις δηλώσεις του Ξιαρχό ότι δεν του έστειλε ούτε ένα μήνυμα, όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Το μεσημέρι της Τρίτης λοιπόν, απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Μια από τις απορίες των followers της ήταν: «Πότε θα μιλήσεις για όλη τη φάση με τον Τάσο; Πάντα τα έλεγες όλα έξω από τα δόντια».

ob7u51637077278989

Εκείνη ανέβασε ένα story και απάντησε: «Το ότι δε θέλω να μιλήσω για κάτι τόσο προσωπικό, δε σημαίνει ότι δεν τα λέω έξω από τα δόντια».

Θυμίζουμε ότι όταν τις προηγούμενες ημέρες είχε λάβει πολλά μηνύματα για τον Ξιαρχό είχε κάνει ξανά story γράφοντας: «Δεν ευθύνομαι για τις μαλ@κιες των άλλων. Ευθύνομαι μόνο για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς».

koni 337x600 1

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram