Κρεοπωλείο Αγγέλου : Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Πάσχα! 

Δημοσιεύθηκε 13 Απριλίου, 2022

Μια από τις αγαπημένες εποχές του χρόνου πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και αυτή δεν είναι άλλη από το Πάσχα! Δυο χρόνια μετά, μπορούμε, επιτέλους, να γιορτάσουμε το Πάσχα όπως επιθυμούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και με τραπέζια γεμάτα απόλαυση!

Πριν απ’ όλα, λοιπόν, χρειαζόμαστε τα βασικά για την ημέρα εκείνη! Ποια είναι; Τα κρέατα φυσικά! Προτού αγοράσουμε τον οβελία και τα υπόλοιπα για το τραπέζι μας, επιβάλλεται να περάσουμε μια βόλτα από το κρεοπωλείο Αγγέλου! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης... Οι λαχταριστές προτάσεις τους για το Πάσχα περιλαμβάνουν αρνί και κατσίκι Καρύστου, κοκορέτσι, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο και πολλά ακόμη που μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε από τώρα!

Όσο για τη μαγειρίτσα σας; Συκωταριά ολόκληρη, αλλά και έτοιμη κομμένη καθώς και εντεράκια. Παράλληλα με αυτά θα βρείτε λουκάνικα, κεμπάπ, μπριζόλες και ό,τι άλλο μπορεί να λαχταράει η όρεξη σας!

 Όλα είναι ελληνικά, όλα είναι προσεγμένα και πάνω από όλα πεντανόστιμα! Με σταθερά καλή ποιότητα αυτό το κρεοπωλείο είναι εγγυημένη επιλογή και για το πασχαλινό μας τραπέζι.

Ξεκινήστε κι εσείς τις παραγγελίες σας από τώρα! 

Θα το βρείτε : Αγία Ελεούσα

Τηλέφωνο παραγγελιών : 22210-92692

Facebook page : Κρεοπωλείο Αγγέλου

Instagram page: kreopwleio_aggelou

Επισκεφθείτε : kreopwleio-aggelou.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram