Κορασίδα Εύβοιας: Η παραλία με τα πιο τιρκουάζ νερά

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουλίου, 2021

Οι παραλίες του νησιού μας είναι πολλές και ιδιαίτερες!
Μια από αυτές είναι η ξακουστή σε όλους μας, Κορασίδα

Για κάποιους θεωρείται η πιο όμορφη παραλία της Εύβοιας, για άλλους ακόμα και μια από τις πιο ιδιαίτερες της Ελλάδας. Τι σίγουρο είναι πως αν δεν την έχεις γνωρίσει ακόμα, δεν πρέπει να χάνεις άλλο καιρό.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε...
Παίρνεις το δρόμο προς τη νότια Εύβοια και περνάς Βασιλικό και Αλιβέρι, οδεύοντας πως Κύμη. Όταν φτάσεις στο Νεοχώρι θα βρεις την ταμπέλα εκείνη που σε οδηγεί στη μοναδική παραλία της Κορασίδας. Βρίσκεσαι περίπου στα 8 χιλιόμετρα μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδρομή προς Κορασίδα είναι εύκολη, μα πάνω από όλα είναι πανέμορφη μιας και ενώ οδηγείς στο βουνό και κατεβαίνοντας το, θα έχεις θέα – πιάτο όλο το Αιγαίο.

Φτάνοντας στην Κορασίδα θα βρεις πάρκινγκ και αρκετά μαγαζιά για καφέ, φαγητό και ό,τι άλλο θελήσεις. Μπορεί να βρίσκεσαι μέσα στη φύση, όμως οι ανέσεις παρέχονται φουλ και αυτό είναι ένα από τα δυνατότερα στοιχεία που καθιστούν την συγκεκριμένη παραλία ιδανικό προορισμό.

Με το που φτάσεις στην παραλία, το μάτι σου θα ευχαριστηθεί χρώμα. Λευκά, λαμπερά βότσαλα γύρω από ένα κατάφυτο τοπίο και στη μέση τιρκουάζ νερά που σε καλούν σε παιχνίδια.

Η αλήθεια είναι πως αν αυτή η παραλία βρισκόταν σε κάποιο νησί του Ιονίου, θα συγκαταλέγονταν στις καλύτερές του μιας και μπορεί επάξια να σταθεί και να αναδειχθεί στις κορυφαίες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram