Κονσίλερ: Το τρικ των make up artists για τέλειο φινίρισμα

Δημοσιεύθηκε 29 Νοεμβρίου, 2021

Το κονσίλερ είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενάντια στις ατέλειες, τόσο στην περιοχή των ματιών όσο και το υπόλοιπο πρόσωπο. Δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ, έτσι δεν είναι;

Όπως και να’ χει όμως η τέλεια όψη στο δέρμα είναι εκείνο που αναζητάς και γνωρίζεις πως μόνο με την κατάλληλη βάση και το σωστό κονσίλερ μπορείς αν το πετύχεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι make artists, συχνά, αποκαλύπτουν τα μικρά ή μεγαλύτερα μυστικά τους αλλά και tricks ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και τώρα έρχονται με ένα βασικό που αφορά τον τρόπο εφαρμογής και πίστεψε με θα σε σώσει. Επιμένουν πως πρέπει να προσέξεις το εργαλείο που χρησιμοποιείς για να απλώσεις το κονσίλερ.

Εκείνο που προτείνουν είναι να το εφαρμόσεις αρχικά με ένα πινέλο και στη συνέχεια να το φιξάρεις με νωπό beauty blender. Είναι ο μοναδικός τρόπος να δείχνει η περιοχή των ματιών δροσερή αλλά και να αποφύγεις τις λεπτές γραμμές που δημιουργούνται όσο περνά η ώρα.  

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram