Κι όμως! Μπορείς με το ρουζ να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουνίου, 2022

Πάντα είχα μαύρους κύκλους! Και πίστεψέ με, ούτε κακή διατροφή έκανα ποτέ, ούτε θέματα ύπνου αντιμετώπισα. Απλώς, έτυχε εκ φύσεως να έχω αρκετά χλωμή επιδερμίδα και μαύρους κύκλους με αποτέλεσμα… το concealer να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια η προέκταση του χεριού μου.

Άλλοτε, όμως, έβρισκα το κατάλληλο concealer για τη δική μου επιδερμίδα, άλλοτε δοκίμαζα προϊόντα που δεν με ικανοποιούσαν ιδιαιτέρως. Θα μου πεις… Γιατί δεν έμενες πιστή σε αυτά που σου άρεσαν. Πες το διαστροφή, πες το βαρεμάρα, θέλω να δοκιμάζω ό,τι νέο trick, hack ή προϊόν υποπέσει στην αντίληψή μου και αφορά τους μαύρους κύκλους. Και το τελευταίο διάστημα ανακάλυψα ένα νέο beauty hack στο TikTok, που θέλει το ρουζ να εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους. Τέλειο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το TikTok hack με το ρουζ για εξαφάνιση των μαύρων κύκλων
Το πιο πρόσφατο trend στην πλατφόρμα του TikTok είναι το ρουζ κάτω από τα μάτια, το οποίο μπορείς εύκολα να αναζητήσεις με το hashtag #undereyeblush. Για να πετύχεις αυτό το trend πρέπει να κάνεις αυτό ακριβώς που λέει το hashtag: στρατηγική τοποθέτηση του ρουζ κάτω από τα μάτια. Ο στόχος; Να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Να, δες το βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς πώς με το ρουζ θα «σβήσεις» τους μαύρους κύκλους σου.

Όπως είδες, η TikToker χρησιμοποιεί μικρή ποσότητα ρουζ κάτω από τα μάτια και το απλώνει με ένα πινελάκι. Χρησιμοποιεί, όμως, και μικρή ποσότητα concealer κάνοντας blending, κάτι το οποίο κι εσύ μπορείς να κάνεις.

Θέλει προσοχή, ωστόσο, στην επιλογή του ρουζ για τέτοιου είδους χρήση. Πιο αποτελεσματικό θα είναι ένα ρουζ σε ροζ, κοραλλί και ροδακινί αποχρώσεις μιας και θα μπορέσει να «ακυρώσει» τους μαύρους κύκλους. Επιπλέον, είναι σημαντικό το ρουζ να μην έχει λάμψεις, να είναι δηλαδή matte και όχι shimmer. Κι αυτό, γιατί με τις λάμψεις θα τονιστούν οι πόροι και οι λεπτές γραμμές, που πιθανόν να έχεις στη συγκεκριμένη περιοχή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram