Κάτια Ταραμπάνκο - Τεό Κωνσταντόπουλος: Το φιλί στο στόμα και το τατουάζ με το όνομά της

Δημοσιεύθηκε 11 Απριλίου, 2022

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Τεό Κωνσταντόπουλος μετά το Survivor.

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Box με τους δυο τους να απολαμβάνουν το κάθε λεπτό. Φιλιά, αγκαλιές, χορός και όμορφες στιγμές, γέμισαν τη βραδιά τους ενώ σε αυτές τις φωτογραφίες παρατηρήσαμε και το τατουάζ που έχει κάνει ο σύντροφός της Κάτιας στο αυτί του με το όνομά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βλέπουμε την Κάτια να είναι τόσο ευτυχισμένη και πώς όχι αφού στο πρόσωπο του καλλιτέχνη συντρόφου της, δείχνει να έχει βρει το άλλο της μισό.

«Αυτός είναι το μούτρο μου, ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου. Ο άνθρωπος, ο οποίος πρώτη φορά στη ζωή μου δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να το πει γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί με πάρα πολύ ωραίο τρόπο. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του. Ή και οι δυο ή κανείς μαζί. Σε αγαπώ», είχε εξομολογηθεί η ίδια όταν εκείνος είχε επικοινωνήσει δημόσια μαζί της όσο η Κάτια ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι γεγονός ότι η Κάτια, τις ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει για την προσωπική της ζωή, το στόμα της στάζει μέλι για τον αγαπημένο της Τεό. Όπως μάλιστα είχε τονίσει όσο ήταν στο παιχνίδι επιβίωσης η ίδια η Κάτια, είναι ο μοναδικός της σύντροφος που δεν αποζήτησε τη δημοφιλία χρησιμοποιώντας εκείνη και τον έρωτά τους. Κάτι που την έκανε να το εκτιμήσει δεόντως.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram