Ιωάννα Τούνη: Ετοιμάζει τα ταξίδια της για φέτος το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε 21 Ιουλίου, 2023

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες business women στην Ελλάδα, ωστόσο, ο γιος της πλέον είναι η προτεραιότητά της.

Η ίδια, φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον νουνίτο της και γι΄αυτό τον λόγο όπου κι αν πάει τον παίρνει μαζί της. Ο μικρός μάλιστα έχει κάνει ήδη και πάρα πολλά ταξιδάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως όλα δείχνουν, ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, θα κάνει κι άλλα ταξίδια καθώς η σούπερ μαμά σήμερα έφτιαξε το πρόγραμμα του καλοκαιριού της και τα έγραψε όλα αναλυτικά στην ατζέντα της.

Εκτός από δουλίτσες, σημείωσε εκεί και τα προγραμματισμένα ταξιδάκια που θα κάνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μας ενημέρωσε γι΄αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

tonii

«Έχω γράψει πέρα από δουλειές και πότε έχω προγραμματισμένα ταξιδάκια φέτος το καλοκαίρι και χάρηκα», έγραψε χαρακτηριστικά η influencer.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram