Η Αργυρώ από τον Σασμό δίνει το απόλυτο spoiler: Κάποιοι φόνοι θα συμβούν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους

Δημοσιεύθηκε 8 Απριλίου, 2022

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και όπως ήταν φυσικό, η επιτυχημένη σειρά, «Σασμός» πρωταγωνίστησε στην κουβέντα του.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας της Αργυρώς και ποιο το μέλλον της σχέσης της με τον Αστέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Στα επεισόδια που γυρνάω τώρα αρχίζει να γίνεται λίγο κόντρα ρόλος η Αργυρώ. Πιστεύω ότι στη συνέχεια, και το θέλω, η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί με τον Αστέρη, με κάποιο τρόπο και νομίζω ότι αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι. Η Αργυρώ δεν θα δεχτεί ότι ο Αστέρης δεν είναι ο δολοφόνος, έχει μια άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που θα πει είναι ότι δεν την ενδιαφέρει το πώς έγινε, αλλά ότι ο αδελφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει μάλλον πολύ καιρό για να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί. Νομίζω ότι θα έχει ένα διχασμό ανάμεσα στο νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της και στον Αστέρη».

Και συμπλήρωσε: «Ο σεναριογράφος μας είπε ότι θα υπάρξει άλλος ένας φόνος», παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε: «Μόνο ένας είπε; Κάποιοι θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, γιατί είναι βασισμένο και στο βιβλίο. Κάποια πράγματα θα κρατηθούν και πρέπει να κρατηθούν. Με βάση το βιβλίο σκοτώνεται η Βασιλική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, θα δούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram