Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει τόπλες στην Τζαμάικα

Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουαρίου, 2022

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Τζαμάικα. Η παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε έναν τροπικό προορισμό με την ίδια να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σήμερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει τόπλες με δύο μεγάλα φύλλα δέντρου να την καλύπτουν και το μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι μια ζούγκλα εκεί έξω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μοιραστεί φωτογραφίες της από νυχτερινή έξοδο στη Τζαμάικα φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα το οποίο αναδείκνυε το γυμνασμένο της σώμα. Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είχε βρεθεί στο στόχαστρο στο παρελθόν καθώς είχε χάσει πολλά κιλά και δημοσιεύματα την ήθελαν να φλερτάρει με την ανορεξία.

«Είναι πολύ άσχημο να βγαίνουν κάποιοι και να κάνουν διάγνωση βλέποντας κάποιον στην τηλεόραση ή σε μια φωτογραφία. Θα εκμεταλλευτώ την ερώτηση που μου κάνεις για να πω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και στο λέει αυτό κάποια που θα μπορούσες να την πεις και υποχόνδρια γιατί κάνω κάθε τρεις μήνες εξετάσεις», είχε ξεκαθαρίσει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram