Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (8/4)

Δημοσιεύθηκε 8 Απριλίου, 2022

Κριός♈

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη προσφέρεται για μαστορέματα ή/και για μια δυναμική εκτόνωση μέσα από αθλητικές δραστηριότητες αλλά με ότι κι αν ασχοληθείς θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα και γρήγορα το στόχο σου, ανεξάρτητα με το ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα πάρεις πρωτοβουλίες χωρίς να ρωτήσεις κανέναν. Επιπλέον, όποιος/α… ξέρει από Κριό θα σε βάλει «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα», με μια απλή επίκληση στο φιλότιμό σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως όμως να εκδηλωθούν και κάποιες γκρίνιες που θα σε… συγχύσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος♉

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά και παρασκηνιακές ενέργειες, που έχουν να κάνουν είτε με τις δουλειές σου, είτε με τον ρόλο ενός συγγενή σου και ανεξάρτητα με το ότι θα επικρατήσει μια προσωρινή ένταση, το ότι θα «ξεμπροστιαστεί» κάποιος/α καταλογίζεται στα θετικά. Ίσως πάλι να «σου κατέβει» μια σπουδαία έμπνευση, θα πρέπει ωστόσο να την υλοποιήσεις άμεσα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε περισσότερες μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις, πέρα όμως από τα… κουτσομπολιά, κράτησε κι όλες τις πληροφορίες που θα σου δοθούν γύρω από τεχνικές και συνταγές.

Δίδυμοι♊

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις δράση στο κοινωνικό πεδίο, διορθώνοντας τα -σύμφωνα με την κρίση σου- κακώς κείμενα κι επειδή «δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά» μη διστάσεις να απαιτήσεις πράγματα, ανεξάρτητα με το ποιος συμφωνεί και ποιος όχι. Ίσως βέβαια να βρεις κι έναν/μια συνοδοιπόρο που θα σε εμπνεύσει για το καλύτερο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στο να αποθηκεύσεις αγαθά ή/και να φροντίσεις για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας σου, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ βοήθεια από τους οικείους σου ή να έχεις έσοδα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Καρκίνος♋

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη σηματοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες στην καριέρα σου και… βάλε τώρα που γυρίζει, αφού θα έχεις την ευχέρεια να «περάσει» το δικό σου χωρίς να συναντήσεις ιδιαίτερη αντίσταση. Ίσως πάλι να πάρεις μια πρωτοβουλία που θα φέρει κέρδη αλλά στις αγορές σου είναι σκόπιμο να μείνεις μακριά από οτιδήποτε το εύθραυστο. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει ασταθή συναισθηματικά, με τις καλές στιγμές να διαδέχονται τις… κακές κι όσο εύκολο είναι να προσφέρεις την αγκαλιά σου στους κατατρεγμένους, άλλο τόσο είναι να… σπάσεις τα νεύρα των δικών σου με την κυκλοθυμία σου!

Λέων♌

Είτε η πρωτοβουλία είναι δική σου, είτε όχι, το εξάγωνο Ερμή-Άρη συνηγορεί σε άμεσες ενέργειες, με θετικά κυρίως αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείεται να δώσεις μια νικηφόρα «μάχη» με αντιφρονούντες. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι ή να παρακολουθήσεις ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού σήμερα και αύριο μια ευαισθησία την… έχεις! Ίσως πάλι να κάνεις μια ενδοσκόπηση ή/και να επικεντρωθείς σε καταστάσεις που σε πλήγωσαν στο παρελθόν.

Παρθένος♍

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη επιταχύνει τις διαδικασίες σε οικονομικά θέματα και είναι πιθανό να κερδίσεις χρήματα, ύστερα από μια ριψοκίνδυνη ή πολύ αποφασιστική ενέργεια, το «πακέτο» που θα πάρεις όμως θα ξοδευτεί σχετικά γρήγορα. Όσο για τις αγορές σου, προτίμησε εργαλεία και μηχανήματα που θα απλουστεύσουν τη δουλειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και θα σου είναι πολύ δύσκολο να… αντισταθείς σε όποιον/α τρέφεις μια ιδιαίτερη αδυναμία! Επιπλέον, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ζυγός♎

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε καλεί να ξεπεράσεις τη συνήθη αν αποφασιστικότητά σου και να κινηθείς άμεσα για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, ίσως όμως να αναγκαστείς να το πράξεις, ύστερα από πιέσεις που θα δεχθείς, περνώντας από την άμυνα στην επίθεση. Ίσως πάλι να υπάρξει μια νικηφόρα σύμπλευση απέναντι στον «κοινό εχθρό» ή/και για την άμεση επίτευξη ενός δύσκολου στόχου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στο να αναμιχθούν και άτομα της οικογένειας σου στις δουλειές σου, κάτι που μπορεί να σου παρέχει μια σχετική ασφάλεια αλλά από την άλλη πλευρά λειτουργεί σε βάρος της αξιοκρατίας

Σκορπιός♏

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη σηματοδοτεί εντάσεις και διεκδικήσεις στα εργασιακά σου και μην διστάσεις να απαιτήσεις δυναμικά το δίκιο σου, αφού μια υποχωρητική στάση θα θεωρηθεί αδυναμία και… δεν είναι καιρός για τέτοια! Ίσως πάλι να γίνουν κάποιες εργασίες στο σπίτι ή το γραφείο σου αλλά ότι είναι να γίνει πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα, χωρίς να μείνουν «υπόλοιπα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με άτομα που κατέχουν μυστικά της Παράδοσης. Ίσως πάλι να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα, ενώ σε κάθε περίπτωση αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Τοξότης♐

Με το εξάγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να «σου κατέβει» μια δημιουργική έμπνευση που… καλά θα κάνεις να εφαρμόσεις άμεσα, αφού αύριο είναι μια… άλλη ημέρα! Ίσως πάλι να γίνει μια συνάντηση που θα εξελιχθεί ραγδαία προς την επιθυμητή κατεύθυνση και σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι είναι ότι σήμερα το πλεονέκτημα το έχει εκείνος/η που ξέρει τι ζητάει και δεν χάνει την ώρα του με συζητήσεις και μόνο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στο να δώσεις προτεραιότητα σε ανάγκες ή επιθυμίες που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ το… κάτι τι σου, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος!

Αιγόκερως♑

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε καλεί να τελειώσεις «μια κι έξω» με τις δουλειές του σπιτιού ή του γραφείου σου και αν χρειαστεί να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου, μη… λυπηθείς τα έξοδα, αφού το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άμεσα λειτουργικό. Ίσως πάλι να σπάσει το «απόστημα» σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα που χρόνιζαν, ύστερα από μια δική σου δυναμική πρωτοβουλία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη απέναντι σου συνηγορεί σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και είναι πιθανό να... σηκώσεις τα χέρια ψηλά με κάποιον/α που προτάσσει το συναίσθημά του/της, απέναντι στους κανόνες και τα «πρέπει» σου!

Υδροχόος♒ 

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα και γρήγορα τις δουλειές σου, ίσως όμως να πάρεις και μια πρωτοβουλία που θα διορθώσει τα κακώς κείμενα. Στο «πρόγραμμα» είναι βέβαια και κάποιες αντιπαραθέσεις, ειδικά αν μπλεχτούν πολλοί/ες στα πόδια σου αλλά τα έχει αυτά ο… αγώνας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο προωθεί την ενασχόλησή σου με κάτι παραδοσιακό ή/και την οικοτεχνία, επειδή ωστόσο οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες, είναι σκόπιμο να μην υπερβάλλεις, αφού το σώμα σου θα σε «τιμωρήσει». Ίσως βέβαια να ταλαιπωρηθείς κι από τις συνέπειες μιας άστατης ή απρόσεκτης διατροφής

Ιχθύες♓

Το εξάγωνο Ερμή-Άρη συνηγορεί σε μια δυναμική διεκδίκηση που θα αποφέρει κέρδη, ίσως όμως να σου προκύψουν κι από μια έμπνευση της στιγμής ή μια σχετικά ριψοκίνδυνη ενέργεια. Αν τώρα θες πολύ κάτι και δεν σου το δίνουν, έχεις την ευχέρεια να κινηθείς και ολίγον… παρασκηνιακά για να το αποκτήσεις! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικά ζητήματα αλλά σε κάθε περίπτωση το κενό μιας απουσίας, μπορεί να καλυφθεί αν ανοίξεις μια «ομπρέλα» προστασίας σε ευαίσθητες ψυχές! Επιπλέον, μπορεί να εμπνευστείς από το παρελθόν ή/και να ακολουθήσεις μια «ρετρό» γραμμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram