Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (7/11)

Δημοσιεύθηκε 7 Νοεμβρίου, 2021

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φίλε Κριέ, σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται και να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς την τύχη σου! Ετοιμάσου για νέες συναρπαστικές εμπειρίες, περιπέτεια, κοινωνικότητα και χαρμόσυνες επικοινωνίες και επαφές! Αλλάζεις φιλοσοφία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και συνομιλείς εποικοδομητικά, αφού καταφέρνεις και πετυχαίνεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, δέχεσαι μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου! Επιπλέον, θα έχεις ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανέμελη και επιπόλαιη συμπεριφορά σε επάγγελμα και χρήμα, θα φέρει αρκετές απώλειες!

Ταύρος

Γενικά

Φίλε Ταύρε, οι συγκυρίες και τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα, αλλά και τον εγωκεντρισμό σου! Προσπαθείς έντονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή και επιθυμείς διακαώς να κινείς εσύ τα νήματα! Στα καλά νέα της ημέρας, είναι μία αποκάλυψη που θα σου δώσει χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στην ενδυνάμωση της σχέσης σου, με συναίσθημα και σεξουαλικότητα! Πιθανόν να νιώσεις σήμερα, πως σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που σταδιακά, μετατρέπεται σε ζηλότυπη συμπεριφορά, απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά και θα κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μία είδηση παρασκηνιακή, εξυπηρετεί τα συμφέροντα σου! Οικονομικές υποθέσεις σήμερα, θα έχουν επιτυχία!

Δίδυμοι

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ'την αποδοχή των άλλων, προσπαθείς να αναδείξεις τον καλό σου εαυτό και θες να κοινωνικοποιηθείς! Παρόλο που δεν δίνεις την απαραίτητη προσοχή σε ουσιαστικότερα θέματα και προσκολλάσαι στην επιφάνεια, καταφέρνεις να είσαι ιδιαίτερα φιλικός, ευχάριστος και γοητευτικός και τελικά, τελειοποιείς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για μία νέα γοητευτική γνωριμία, αλλά ακόμα και για μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για ανανέωση της σχέσης ή του γάμου σου! Πρόκειται για μία άκρως συντροφική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην αποποιείσαι ευθύνες! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για καλλωπιστικούς λόγους!

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, δεν σε αφορά πια τίποτα επιφανειακό στην συμπεριφορά των γύρων σου, αλλά η ουσία και το βάθος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Δεν σε συγκινούν πλέον εφήμερες καταστάσεις και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Ιδανική ημέρα για διεκπεραίωση υποχρεώσεων, οργάνωση χρόνου και έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι σίγουρα πιο επιλεκτικός σήμερα, παρά τις άπειρες κατακτήσεις σου, λόγω της βελτιωμένης σου εμφάνισης! Έτσι, σήμερα θα επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, η προσκόλληση σου με την δουλειά, ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις καλή απόδοσή και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, μία λύση έρχεται από το πουθενά!

Λέων

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, η ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη και γεμάτη κέφι για εσένα! Βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την ψυχαγωγία σου! Προβάλλεις με επιτυχία τον εαυτό και τα ταλέντα σου και προσφέρεις το συναίσθημα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου δράση σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις νέες γνωριμίες, θαυμαστές, φλερτ και κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, συνέχισε να βοηθάς τους άλλους και θα έχεις ανταμοιβές! Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να μην το παρακάνεις με το ρίσκο!

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, βελτιώνονται στο έπακρο διαπροσωπικές συναναστροφές, λόγω της τάσης σου να είσαι ευγενικός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους γύρω σου! Γι'αυτό το λόγο και οι άλλοι σου προσφέρουν την συμπάθεια, την αποδοχή και την αγάπη τους! Επίσης σήμερα, θα ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια και τις συγγενικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερπροστατευτικός με το ταίρι σου και ίσως κάποιες στιγμές καταπιεστεί! Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, με περιποιήσεις και φροντίδα, αλλά με μέτρο! Αν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι πολύ έντονα τώρα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και ίσως υπάρξει ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν έξοδα που αφορούν το σπίτι σήμερα! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της καριέρας, αφού η τάση σου για παράπονα, μπορεί να προκαλέσει κόντρες!

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα καταφέρεις να γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μέσα από συναναστροφές και επαφές, πολλοί θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους με διάφορους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να πετύχεις υψηλούς στόχους! Σχέσεις με γείτονες, αδέρφια και συγγενείς, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χορταίνεις φλερτ και νέες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για συζητήσεις, βόλτες και εξόδους με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος έξυπνες ιδέες, που θα φέρουν επιτυχία! Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω μίας μετακίνησης!

Σκορπιός

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα καταφέρεις, να αισθανθείς επιτέλους ανακουφισμένος και ήρεμος! Θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έως τώρα έχεις πετύχει! Ίσως κάποιες στιγμές, να γίνεσαι λίγο παραπάνω πεισματάρης και δεσποτικός με τους γύρω σου, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά ο καλοπροαίρετος χαρακτήρας σου, δεν θα σου επιτρέψει να υπερβάλλεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, σεξουαλική και συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση και την ζήλια, απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξει αρκετό άγχος και καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχονται με διάφορους τρόπους, περισσότερα έσοδα!

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, απολαμβάνεις σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα! Η λάμψη σου και η ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου, θα σε βοηθήσουν να έχεις τις θετικές εξελίξεις που θες! Στα αρνητικά της ημέρας, ανήκει η τάση σου για εγωισμό, νεύρα, υπερβολές και απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά, θα περάσεις υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά ορμητικός, επιθετικός και αυθόρμητος απέναντι στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι βιαστικά και εύκολα με μία νέα γνωριμία, γιατί αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις, ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, λόγω ανταγωνιστικότητας και αυτοπεποίθησης, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις! Οικονομικά σπαταλάς αλόγιστα και ύστερα το μετανιώνεις!

Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, θα είσαι αρκετά πιο ευάλωτος συναισθηματικά και, ίσως ασταθής στην συμπεριφορά σου! Αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε εσωτερική ενδοσκόπηση! Καλό θα είναι λοιπόν, να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράσεις και υλοποίηση σχεδίων. Επιπλέον, θα δεχθείς ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις το ταίρι σου συνεχώς! Κοίτα και λίγο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία ή ένα φλερτ τώρα, ακόμα κι αν νομίζεις πως ερωτεύτηκες, διότι αργά ή γρήγορα, θα προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις λαθάκια λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις, απρόσμενα!

Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα τα γεγονότα και οι εξελίξεις, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι πιο επικοινωνιακός, προσιτός και εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν και πραγματικά, είναι ικανοποιημένοι, εκείνοι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς τέλεια με το ταίρι σου και ανανεώνετε μαζί την σχέση και τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, κυρίως μέσα από το φιλικό σου κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου με τις ξεχωριστές ιδέες σου! Μην σπαταλάς χρήματα για να ευχαριστείς μόνο τους άλλους!

Ιχθύες

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την κάπως ψυχρή συμπεριφορά των προσώπων που θα συναναστραφείς και αυτό, ίσως γιατί σήμερα είσαι κάπως απόμακρος, σνομπ και απότομος! Προσπάθησε να διατηρήσεις την φήμη σου και την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Να είσαι σοφά εκφραστικός και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σήμερα και σταθεροποιείται την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές, ακόμα και μέσα από το επαγγελματικό, συναδελφικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, εκπληρώνεις φιλοδοξίες και απολαμβάνεις σταθερότητα! Οικονομικά, έρχονται επίσης θετικές εξελίξεις! 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram