Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/1)

Δημοσιεύθηκε 18 Ιανουαρίου, 2022

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα έρθουν αρκετές δυσκολίες! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις, γι’αυτό προσπάθησε να παραμείνεις λογικός, ώριμος και ψύχραιμος! Μην επαναφέρεις παλιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν μείνει πίσω! Οφείλεις να επικρατήσεις ηρεμία στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις κόντρες και εντάσεις στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να το φτάσεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις και τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα σε παλαιούς έρωτες, λόγω νοσταλγίας, διότι θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πρέπει οπωσδήποτε να μη κάνει λάθη, που ίσως να πλήξουν την σταθερότητα της δουλειάς σου! Οικονομικά, θα έρθουν ξαφνικά έξοδα, κυρίως για οικογενειακές υποχρεώσεις!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου, αλλά και τις όποιες μετακινήσεις σου! Επίσης, επαφές με αδέρφια, γνωστούς, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου αφού μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις! Να προσέχεις επίσης, την οδήγηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, να αποφύγεις τελεσίδικες συζητήσεις με το ταίρι σου! Θα υπάρξουν ρήξεις και οφείλεις να δείξεις προσοχή στον τρόπο που του μιλάς! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ξεκινήματα και γνωριμίες στον έρωτα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι με ανούσια φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να μείνεις μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες! Οικονομικά θα έχεις ορισμένα έξοδα για μία μετακίνηση!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα σου φέρει αρκετές ανασφάλειες όσον αφορά τις αξίες σου, τα κεκτημένα σου και τα δεδομένα που έχεις στην ζωή σου! Ωστόσο, εσύ δεν πρέπει να παρασύρεσαι σε καταπιεστική και απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στα άτομα που θα θα έχεις συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες συγκυρίες σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο άλλο σου μισό και έτσι, θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις αρκετή απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με κάποιες εξελίξεις και γεγονότα, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, η ημέρα θα φέρει πολλές δυσκολίες και σίγουρα θα αγχωθείς λίγο! Στην καριέρα, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς και να πεις όχι στους αργούς ρυθμούς!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις μέσα από δύσκολες καταστάσεις, γεγονότα και αρνητικές συγκυρίες, πως πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Επιπλέον, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μείνε μακριά από νεύρα και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με κάποιο τρόπο θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει, λόγω ψυχρής συμπεριφοράς απέναντι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως κλονιστεί η σχέση σου με το άλλο σου μισό σήμερα, με καυγάδες και κόντρες, γι’ αυτό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, αλλά και στον οικονομικό, θα έρθουν κάποιες εξελίξεις, που θα σε απογοητεύσουν!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα προκαλέσει συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση και θα σου επαναφέρει άγχος, ανασφάλειες, αβεβαιότητα και αδικαιολόγητες φοβίες! Οφείλεις οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, αφού κινδυνεύεις από μεγάλες αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να φέρουν δυσάρεστες συνέπειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και έχεις έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης, γιατί μάλλον δεν θα έχεις την ανταπόκριση που πιστεύεις, ότι θα έχει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παρασκηνιακές σχέσεις, ψέματα και μυστικά, αφού μπορεί να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια παρελθοντικά λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, επανέρχονται και θα φέρουν στενάχωρες συνέπειες!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα ωθήσει το ενδιαφέρον σου να επικεντρωθεί στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δώσε λοιπόν, προτεραιότητα στις φιλίες σου την σημερινή ημέρα, αλλά χωρίς να είσαι υπερβολικά επιθετικός, απαιτητικός και δογματικός προς τα φιλικά σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και καθαρό μέλλον, διότι θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις νεύρα και κόντρες στην σχέση σου, αν θες να αποφύγεις ρήξεις με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα υπάρξουν σίγουρα διαφωνίες είτε με συναδέλφους, είτε με συνεργάτες! Οικονομικά, θα έχεις κάποιες ξαφνικές δοσοληψίες, που δεν είχες υπολογίσει!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πλήξει σημαντικά τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις κλονίζονται από εντάσεις και παρεξηγήσεις! Μην παρασύρεσαι λοιπόν, λόγω ανασφάλειας, σε λάθη, που ίσως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ύστερα από κάποιες αποκαλύψεις, μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού, θα έρθουν απογοητεύσεις και ίσως έρθετε σε ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες καταστάσεις και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ορισμένα γεγονότα και εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν αρκετά! Οικονομικά, να είσαι έτοιμος για απώλειες, οι οποίες όμως, θα αντιμετωπισθούν σχετικά γρήγορα!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Καρκίνο, ενδεχομένως κάποιες απογοητευτικές εξελίξεις, μέσα από συνομιλίες, επαφές, συναναστροφές και μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετούς στόχους και σκοπούς! Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, οι προσδοκίες, οι ελπίδες και τα μέχρι τώρα συμπεράσματα σου, διαψεύδονται και απογοητεύεσαι σημαντικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, μακριά από ανούσιες σπατάλες και περιττά έξοδα! Στην καριέρα, ίσως έρθουν μικρές παρεξηγήσεις μεταξύ συναδέλφων και συνεργατών!

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, πιθανόν σήμερα να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κάποιων παρασκηνιακών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα, δεν ήξερες. Κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οφείλεις να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο των γύρων σου και να αλλάξεις στρατηγική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αναμένεις καυγάδες και τσακωμούς, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από συγκυρίες που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν είναι αυτό που νόμιζες ότι ήταν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μπορείς να περιμένεις σοβαρές παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, λόγω της δικής σου επιπόλαιας συμπεριφοράς! Οικονομικά, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, αφού υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η Πανσέληνος απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα φέρει σίγουρα πολλές δυσκολίες και αναποδιές! Πρόκειται για μια κρίσιμη ημέρα για πολλούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένα πρόσωπα, μέσα από συναναστροφές, επαφές και συναντήσεις, πιθανόν να σε εκνευρίσουν και σε απογοητεύσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές καταστάσεις με το ταίρι σου, ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νευρικές αντιδράσεις, που μετά μπορεί θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, για να μην απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις, αντιμετωπίζουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες, που θα σε αναστατώσουν! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς λίγο παραπάνω σήμερα! Απέφυγε αποφάσεις!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Καρκίνου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα! Οφείλεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται χωρίς σταματημό! Ακόμα κι αν νιώθεις εξαντλημένος από τα τρεξίματα, θα χρειαστεί να κινηθείς με πρακτικότητα, λογική και οργάνωση και να απαλλαχθείς από αβεβαιότητες και άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν ορισμένες εντάσεις με το ταίρι σου σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να αναλύεις κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί σε εκείνο και να τον κατακρίνεις γκρινιάζοντας! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ορισμένες αισθηματικές εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να προσέχεις τις αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές δυσκολίες θα έρθουν στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε βιαστικές απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν πιέσεις, λόγω ξαφνικών υποχρεώσεων!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών, συναναστροφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Καρκίνου! Θα πρέπει να περιμένεις ορισμένες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες καν και προσγειώνεσαι απότομα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για ανούσια επανάσταση, εντάσεις και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την ήρεμη και ομαλή πορεία της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, χαμήλωσε άμεσα τις ερωτικές σου προσδοκίες και τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φλερτ και απέφυγε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε επιπόλαια λάθη και νεύρα, στον επαγγελματικό τομέα! Θα αντιμετωπίσεις κάποια έξτρα έξοδα σήμερα, αλλά αν σκεφτείς με σύνεση, θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram