Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (16/2)

Δημοσιεύθηκε 16 Φεβρουαρίου, 2022

Κριός♈

Η Πανσέληνος σε ωθεί να εμψυχώσεις πρόσωπα που δηλώνουν πως βρίσκονται σε δύσκολη θέση, μπορεί όμως και να… μην είναι κι απλά να εκμεταλλευθούν το φιλότιμό σου! Επιπλέον στις διαπροσωπικές σχέσεις σου τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή σου παρουσιάζονται. Παράλληλα βέβαια, με τη Δήμητρα στους Διδύμους είναι πιθανό να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, με τα οποία θα ανταλλάξεις απόψεις για διάφορα ζητήματα, ενώ θα σου δοθεί «βήμα» για να εκφραστείς, εισπράττοντας θετικές αντιδράσεις. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον ή να κάνεις ένα συμβόλαιο επικοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος♉

Η Πανσέληνος συνηγορεί στο να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν «παραδεισένιο» κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Όσον αφορά όμως σε πρακτικά θέματα, κάποιος/α μπορεί να σου δίνει πλαστά στοιχεία, ενώ έχε τον νου σου και για διαρροές. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Διδύμους επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου και το μόνο που σου μένει είναι το να κινηθείς ευέλικτα, ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί. Επιπλέον, ευνοούνται οι πάσης φύσεως εμπορικές δραστηριότητες, ενώ μπορεί να μεσολαβήσεις σε μια οικονομική υπόθεση.

Δίδυμοι♊

Η Σελήνη στο Λέοντα συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις αλλά όχι κάτω από τους καλύτερους όρους, αντίθετα αναμένονται πισωγυρίσματα στις υποθέσεις σου και ανακολουθίες στα όσα θα συζητηθούν. Ένα επιπλέον πρόβλημα μπορεί να προέλθει και από γείτονα ή συγγενή σου, ενώ είναι πιθανό να στερηθείς των υπηρεσιών ενός μέσου. Παράλληλα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, αν δεν αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ θα… σκάσεις και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις… πονηρά για να γίνει το θέλημά σου, ίσως όμως να πείσεις και κάποιον/α να σου το προσφέρει.

Καρκίνος♋

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει τα οικονομικά σου, κινδυνεύεις είτε να ξοδέψεις όλο το αποθεματικό σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις ανάγκες, που στην πραγματικότητα δεν έχεις, είτε να «ποντάρεις σε κουτσό άλογο»! Μπορεί ακόμη να χαθούν απαραίτητα έγγραφα ή να πέσεις θύμα μιας ηλεκτρονικής απάτης, που θα «ελαφρύνει» τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αν όμως είσαι τυχερός/η θα σου χαριστούν χρέη ή θα έχεις έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Διδύμους συνηγορεί σε βοήθειες «κάτω από το τραπέζι», ίσως όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση.

Λέων♌

Η Πανσέληνος σε βοηθά μεν να κρύψεις τις αδυναμίες σου ή/και να εκφράσεις τις πιο καλλιτεχνικές τάσεις σου, σε κάνει όμως και πιο «φαντασμένο/η». Αν πάλι σου προταθεί κάτι, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στην χειρότερη του δόλου, ιδιαίτερα αν μπουν και τα λεφτά στη μέση. Παράλληλα βέβαια, με τη Δήμητρα στους Διδύμους μια φιλική συντροφιά μπορεί να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού. Επιπλέον, οι επαφές σου με έναν συλλογικό φορέα ή ένα ίδρυμα θα προσδώσει νέο νόημα στην ζωή σου, ενώ «παίζει» και μια νέα γνωριμία με πολιτικό παράγοντα.

Παρθένος♍

Η Πανσέληνος σε καλεί να αξιοποιήσεις φυσικά σκευάσματα, βότανα κλπ αλλά και «τα βρεις» με τον εαυτό σου, φροντίζοντας συνάμα να αποστασιοποιηθείς από φήμες και… απατηλές παρέες ή συνεργασίες! Επιπλέον, ένα όνειρο μπορεί να σε διαφωτίσει για το ποια είναι η κατάσταση στην πραγματικότητα κι ας νομίζεις… άλλα εσύ! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Διδύμους συνηγορεί σε επαφές και συμφωνίες που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην καριέρα σου, αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να κινηθείς, ενώ σε κάθε περίπτωση το όνομα σου θα ακουστεί.

Ζυγός♎

Η Πανσέληνος επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά με κάποια «φευγάτα» άτομα, με καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις. Ωστόσο μπορεί να προκύψει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που σου τα παρουσιάζει όλα ρόδινα ενώ… δεν είναι! Παράλληλα βέβαια, με τη Δήμητρα στους Διδύμους μπορεί να πάρεις μια πιστοποίηση ή να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση. Επιπλέον αν δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια, θα τύχουν μιας ευρύτερης ανταπόκρισης, ενώ «παίζει» κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή/και μια γόνιμη επαφή με το εξωτερικό.

Σκορπιός♏

Με την Πανσέληνο, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και η μια όψη του νομίσματος έχει να κάνει με την δική σου τάση να «βλέπεις», μόνον αυτά που συνάδουν με τις προθέσεις σου. Η άλλη όμως αποτυπώνει πρόσωπα που σου τάζουν ή κρύβουν πράγματα, προκειμένου να σε αποπροσανατολίσουν. Παράλληλα βέβαια, με την Δήμητρα στους Διδύμους να σου ανοίγει… δρόμους, αν ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, , όλα μπορούν να εξελιχθούν όπως τα θες, Επιπλέον «παίζει» μια ρύθμιση χρεών, ενώ στις αγορές-επενδύσεις σου, μια συνεργασία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας.

Τοξότης♐

Η Πανσέληνος εισάγει τον... μεταφυσικό παράγοντα στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και είναι πιθανό να βιώσεις κάτι «ανεξήγητο» Επιπλέον όμως σηματοδοτεί λάθη ή ακυρώσεις δράσεων, ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθεί και μια πλαστή εικόνα για ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια η Δήμητρα απέναντι σου σε βοηθά να δικτυωθείς, θα πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο διαλλακτικός/η κι όχι να θες να γίνεται πάντα το δικό σου, αφού μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σου. Επιπλέον η ημέρα είναι γόνιμη για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου.

Αιγόκερως♑

Με την Πανσέληνο να δημιουργεί «πλαστές» ανάγκες, ενδέχεται να προβείς σε αχρείαστες αγορές ή να «τσιμπήσεις» σε μια υποτιθέμενη προσφορά, που όμως είναι προϊόν «μαγειρέματος» και απατηλή. Επιπλέον, στις εξόδους και τις μετακινήσεις σου παραμονεύουν «επιτήδειοι», που σκοπεύουν να «ελαφρύνουν» το πορτοφόλι σου, ενώ μπορεί να χάσεις και μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Διδύμους συνηγορεί σε επαφές και συνεννοήσεις για δουλειές, ενώ η ημέρα είναι κατάλληλη για προωθητικές ενέργειες αλλά και για να αναζητήσεις εργασία ή να στείλεις το βιογραφικό σου.

Υδροχόος♒ 

Η Πανσέληνος προάγει τις καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, ενώ σε βοηθά να κρύψεις κάθε αδυναμία σου, ωστόσο μια ανάλογη πολιτική ακολουθούν και οι άλλοι απέναντί σου περιμένοντας να... τσιμπήσεις το δόλωμα! Επιπλέον, σε οικονομικά ζητήματα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εξαπάτησης ή μιας εντελώς άστοχης επιλογής. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Διδύμους συνηγορεί στην έκφραση ενός ταλέντου σου και την διευρυμένη αποδοχή του, ιδιαίτερα από ένα νεανικό κοινό. Ίσως πάλι να γίνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις κι επαφές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθύες♓

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει τα εργασιακά σου, πολλά είναι εκείνα που… δεν θα γίνουν, ίσως όμως αυτό να σου βγει τελικά σε καλό. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να ηρεμήσεις κοντά στην φύση και σε κάθε περίπτωση μπορείς να «δραπετεύσεις» από τα όποια προβλήματα, μέσα από… αθώα ψέματα! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους συνηγορεί σε μια αναβάθμιση του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στα περιουσιακά σου, ενώ «παίζει» και μια μετακόμιση. Ίσως όμως απλά να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram