Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (11/1)

Δημοσιεύθηκε 11 Ιανουαρίου, 2022

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις και οι συναναστροφές σου με το κοινωνικό, αλλά και συγγενικό σου περιβάλλον! Θα χρειαστεί επιπλέον προσοχή σε τυχόν συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες! Σε μετακινήσεις και οδήγηση, να είσαι συνετός και οργανωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, ιδίως όσον αφορά το φλερτ, τις ερωτικές συνομιλίες και τις νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις μετά από συζητήσεις, οι οποίες θα σε κάνουν να διαπιστώσεις πως είχες απατηλές ελπίδες για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πρέπει άμεσα να σταματήσεις να είσαι παρορμητικός και επιπόλαιος!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για αποκαλύψεις που θα σε σοκάρουν και θα σε αναγκάσει να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν για την βελτίωση κάποιων διαπροσωπικών σου σχέσεων! Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις και την κρίση σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση! Να είσαι προσγειωμένος και υποψιασμένος, όπως πάντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις σήμερα, μια γοητευτική γνωριμία, στην οποία όμως δεν πρέπει να δείξεις τυφλή εμπιστοσύνη! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα έχει ορισμένους κινδύνους για την σχέση σου, αφού κάποιες αποκαλύψεις, σου δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα για την πορεία της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυσάρεστες θα είναι οι καταστάσεις στον τομέα των οικονομικών σου, αν δεν σταματήσεις τα ανούσια έξοδα! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που σε συμφέρουν!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σε προβληματίσει αρκετά! Θα πρέπει να αναμένεις θολό και ουτοπικό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως κάποιες μεγάλες απογοητεύσεις! Κάποιες συγκυρίες, θα σου φέρουν αναπάντεχη ανασφάλεια, ασυνεννοησία, δυσπιστία, σύγχυση, αβεβαιότητα και αναθεωρήσεις για πολλές καταστάσεις και πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα καλύτερα να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες και ανούσια φλερτ, που δεν εγγυώνται μέλλον, σιγουριά και σταθερότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην σχέση σου με το ταίρι σου, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, απομυθοποιείς κάποιες συνεργασίες και συναδέλφους! Στον οικονομικό τομέα, δεν εκτιμάς σωστά ορισμένα πράγματα και κάνεις λάθη!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα νιώσεις αρκετά αγχωμένος, αφού σκέφτεσαι τρεξίματα και εκκρεμότητες! Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Ώρα να τα βάλεις όλα σε τάξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου και την σχέση σου και καλά θα κάνεις, αφού τα πρακτικά ζητήματα και η καθημερινότητα σε πιέζουν! Αν είσαι ελεύθερος και φλερτάρεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον με κάποιο άτομο, καλύτερα να συγκρατηθείς, διότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, φρόντισε να διατηρείς αρμονική σχέση με τους συναδέλφους σου και να μην κάνεις λάθη! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου! Προσοχή όμως! Αν παρασυρθείς και φερθείς υπερβολικά επιπόλαια, λόγω υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις! Ακόμα κι αν περνάς όμορφα και ανέμελα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μείνε οπωσδήποτε επιφυλακτικός απέναντι σε ερωτικές συνομιλίες και νέες γνωριμίες, διότι αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως δεν είναι όλα τόσο ιδανικά, όσο αρχικά νομίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου! Ωστόσο μην δίνεις υποσχέσεις, που δεν μπορείς να τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έχεις νέες προοπτικές, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις άμεσα! Οικονομικά, απέφυγε το ρίσκο και τα υπερβολικά έξοδα!

Παρθένος♍

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός και προσγειωμένος! Οι εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια, αποδεικνύονται αργά ή γρήγορα λάθος! Θα υπάρξει πιθανότατα, σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε τη λογική και την ψυχραιμία σου, σε συζητήσεις με τα συγγενικά σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, για ακόμα φορά παρασύρεσαι, σε ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, το οποίο εξιδανικεύεις και πάλι! Η απογοήτευση θα είναι αναπόφευκτη, γι’αυτό μείνε μακριά προς το παρόν! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, αλλά σίγουρα όχι στην γκρίνια και τα ξεσπάσματα χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου, χρειάζονται ηρεμία και κυρίως εντιμότητα και ειλικρίνεια, αν θες να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Επίσης, πρέπει να συγκρατηθείς και οικονομικά, αποφεύγοντας αυθόρμητα ανούσια έξοδα!

Ζυγός♎

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματα σου, βασιζόμενος σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Επίσης, πες όχι σε κουτσομπολιά και σε κάθε είδους νέο ξεκίνημα! Πρόσεξε όσο μπορείς στις συζητήσεις σου και επιστράτευσε την λογική σου, ώστε κάποιες αποφάσεις σου, να μην είναι λανθασμένες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ξεχωρίζεις για την ταλαντούχα, γοητευτική επικοινωνία σου, όμως κατά την διάρκεια φλερτ και μηνυμάτων οφείλεις να προσπαθήσεις να μην βασίζεσαι σε μεγάλα λόγια! Αν είσαι δεσμευμένος, μην πέφτεις σε παρερμηνείες και ψέματα στη συνεννόηση με τον σύντροφο σου, ιδίως αν κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια αναπάντεχα έξοδα για κάποιο όχημα ή για κάποια μετακίνηση! Επαγγελματικά αναθεωρείς πολλές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα!

Σκορπιός♏

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα, να νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τις αξίες και τα κεκτημένα σου! Ίσως μάλιστα, να δημιουργηθούν ποικίλα προβλήματα σε διάφορες συναλλαγές και επικοινωνίες, κυρίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να σε απασχολήσουν λίγο παραπάνω στα υλικά αγαθά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και επιπλέον, φρόντισε να είσαι έντιμος και ολιγαρκής απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς όμως να ξεπερνάς τα επιτρεπτά όρια και να εκθέτεις τον εαυτό σου, ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα και πιέσεις! Επαγγελματικά, θα νιώσεις πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός σήμερα και ίσως αγχωθείς!

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει άμεσα και πρέπει να προσέχεις! Οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης και της απογοήτευσης! Αρκετές στιγμές θα προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο μπορείς προσγειωμένος και λογικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με τον σύντροφο σου, διότι πολύ πιθανόν να μην καταλήξουν όπως θες, αφού μάλλον παρερμηνεύεις κάποια λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από ρομαντικές περιπέτειες, που δεν είναι τελικά όπως φαίνονται, γιατί θα απογοητευτείς

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, γιατί θα παρασυρθείς σε λάθος κινήσεις και τελικά θα έχεις απώλειες!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση σου, διότι πολύ πιθανόν να απογοητευτείς! Μείνε λογικός και φρόντισε και να βασίζεσαι στο μυαλό σου και σε αντικειμενικά κριτήρια! Δυστυχώς, θα επανέλθουν κάποιες φοβίες, άγχη και ανασφάλειες, κυρίως μετά από αποκαλύψεις μυστικών, που θα σου δείξουν πολλές αλήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, διότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές απογοητεύσεις, από έναν έρωτα παλαιό ή απωθημένο! Να είσαι προετοιμασμένος, πως θα προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχονται ξαφνικά έξοδα σήμερα και αγχώνεσαι! Στον τομέα της εργασίας, προσπάθησε να μην είσαι αφηρημένος, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις, που έχουν να κάνουν με τους φίλους σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν να έδωσες περισσότερα πράγματα από όσα έπρεπε, χωρίς να λάβεις τα ίδια από τους άλλους και τώρα να νιώσεις αδικημένος! Υπομονή, όλο αυτό είναι παροδικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ελευθερία και ανεξαρτησία το ταίρι σου, επειδή απλά το θεωρείς δεδομένο, γιατί θα έχεις μόνο αρνητικές συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, κράτα μικρό καλάθι σε φλερτ και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην προκαλείς καυγά με το παραμικρό! Οικονομικά, μην κάνεις παράλογα έξοδα, που θα μετανιώσεις μετά!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού σε αφορά άμεσα! Για άλλη μία φορά, εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και ανοίγεις τα χαρτιά σου, σε άτομο που δεν πρέπει! Αν δεν θέλεις να εκτεθείς, να απογοητευτείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από τα μυστικά σου, φρόντισε να είσαι κλειστό βιβλίο και αρκετά καχύποπτος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και κυρίως νέες γνωριμίες, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι γρήγορα, αφού σήμερα, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι έντιμος και ειλικρινής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο ταίρι σου! Επιπλέον, μην πιστεύεις ό,τι σου λέει ο σύντροφος και μείνε υποψιασμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να αποφύγει λάθη που μπορεί να σου φέρουν απώλειες! Οικονομικά, πες όχι σε παρορμητικές κινήσεις και δράσεις!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram