Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (8/11)

Δημοσιεύθηκε 8 Νοεμβρίου, 2021

Κριός   

Επενδύστε σε στόχους μαζί με τους συντρόφους σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διεκδικείτε αυτά που θεωρείται δικά σας με δύναμη και πάθος. Οι απώλειες θα είναι περισσότερες αν λειτουργήσετε επιθετικά και εγωιστικά.

Ταύρος   

Μετά την κρίση, χτίζετε σε σταθερά θεμέλια. 

Αν διστάζατε να αλλάξετε μια σχέση ή μια συνεργασία, τώρα ήρθε η ώρα. Απελευθερωθείτε και δημιουργήστε νέα σχέδια και μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Δίδυμοι   

Προετοιμάζετε το δρόμο για μεγάλους στόχους.

Αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, αλλάζετε και σχέδιο ζωής. Φροντίστε την ψυχολογία σας και βάλτε όρια στις υποχρεώσεις που σας εξαντλούν.

Καρκίνος   

Η επανάσταση του έρωτα.

Προετοιμαστείτε για αλλαγές και νέα πορεία. Ενας συλλογικός στόχος σάς αλλάζει τις ισορροπίες σε όλες τις σχέσεις, ακόμα και τις επαγγελματικές συμφωνίες. Εντονα συναισθήματα και διεκδικήσεις.

Λέων   

Οι ανατροπές σας κάνουν πιο δυνατούς. 

Επαγγελματικές αλλαγές επηρεάζουν τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φροντίστε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η επαγγελματική στέγη ακολουθεί το πνεύμα αλλαγών.

Παρθένος    

Βρίσκετε την ισορροπία μέσα από αλλαγές. 

Ο τομέας της επικοινωνίας και των συμφωνιών κινδυνεύει να διαρραγεί. Από τις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη δείχνει το δρόμο της αρμονίας, της γοητείας και της πειθούς.

Ζυγός   

Ακολουθήστε την καρδιά σας, μη φοβάστε να αλλάξετε.

Θέλετε να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα όταν όλα αλλάζουν. Οικονομικά και συναισθηματικά θα δώσετε μάχες. Η νίκη απαιτεί τόλμη. Δημιουργήστε νέες συνθήκες.

Σκορπιός   

Ο δικός σας Νοέμβρης και η δική σας ζωή ξεκινά.

Πυροδοτούνται αλλαγές και ανατροπές σε μακροχρόνιες σχέσεις ή συνεργασίες. Μη φοβηθείτε, εσείς κρατάτε το κλειδί της ζωής σας. Η επικοινωνία με έμπειρα άτομα θα σας απογειώσει. Αγαπήστε τον εαυτό σας, συγχωρήστε και προχωρήστε.

Τοξότης  

 Πετυχαίνετε την ανάπτυξη!

Μέσα από δημιουργικές καινοτομίες βελτιώνετε την οικονομική σας ζωή. Το παρασκήνιο και μυστικά λειτουργούν υπόγεια. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και φροντίστε την υγεία σας μέσα από νέες συνήθειες.

Αιγόκερως   

Αρπάξτε την ευκαιρία και κερδίστε. 

Σε έναν κρίσιμο μήνα, εσείς πετυχαίνετε επαγγελματικούς στόχους και κοινωνική καταξίωση. Θα χρειαστεί, όμως, να διατηρήσετε την ισορροπία με σημαντικούς ανθρώπους.

Υδροχόος   

 Ριζικές αλλαγές. 

Είστε στο κέντρο του κυκλώνα και αναγκάζεστε να αλλάξετε βασικούς τομείς της ζωής σας. Συνεργασίες και οικογενειακές σχέσεις ανατρέπονται. Καλύτερες μέρες μετά τις 19.

Ιχθύες

Κερδίζετε φίλους και στόχους.

Επικεντρωθείτε στις σημαντικές φιλίες και γνωριμίες με έμπειρα άτομα. Επικοινωνήστε μαζί τους για έναν κοινό σκοπό και προσγειωθείτε για να πετύχετε!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram